شهردار اوکراینی به ضرب گلوله کشته شد

شهردار اوکراینی به ضرب گلوله کشته شد
شهردار یکی از شهرهای مرکزی اوکراین به ضرب گلوله‌های فردی ناشناس کشته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بنابر اعلام وزارت کشور اوکراین، شهردار شهر «کرمنچوک» واقع در مرکز این کشور امروز به ضرب گلوله کشته شد. همچنین به خانه شهردار دیگر در «لویو» در غرب نیز آسیب رسید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
«آنتون گرشچنکو» یکی از معاونان وزیر کشور در این مورد گفت که  خودرو «اوله بابایف» شهردار کرمنچوک  متوقف شد و شخصی  ناشناس با سلاحی که مجهز به صدا خفه‌کن بود،به ضرب 3 گلوله وی را کشت. 
,
 
,
گراشنکو در این مورد در صفحه فیس بوک خود نوشت: « مشخص است که بابایف را گروهی از مردم در کرمنچوک حمایت می‌کردند و وی از اقدامات افرادی حمایت می‌کرد که پلیس محلی و دادستانی می‌خواستند آنها را زندانی کنند.
,
 
,
این مقام اوکراینی همچنین حمله به خانه «آندری سادوی» شهرداری لویف را تائید کرد و گفت که احتمالا این اقدامات با هم ارتباط ندارند.
,
 
,
انتهای‌پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه