واکنش مردم گُشت به اقدام عجیب اداره آب سراوان؛

نارضایتی مردم از صدور قبض های نجومی در مناطق فاقد آب/ شهری که مردمش فقط 2 ساعت سهم از آب دارند+ تصاویر

نارضایتی مردم از صدور قبض های نجومی در مناطق فاقد آب/ شهری که مردمش فقط 2 ساعت سهم از آب دارند+ تصاویر
مردم شهر گشت با انتشار تصاویر فیش های آب با مبالغ بالا درشبکه های اجتماعی به این اقدام اداره آب شهرستان سراوان اعتراض کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، چند ماهی می شود که مردم شهر گشت از معضل کم آبی گلایه مند هستند و اعتراضات خود را در فضای مجازی و رسانه های مکتوب عنوان کرده اند و خواستار رسیدگی به این معضل شدند، اما این بار صدور فیش های نجومی آب مردم شهر گشت را در بهت و حیرت فرو برد که منجر به انتشار تصاویر قبوض آب در شبکه های اجتماعی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,

 

,

, ,

 

,


 اسفندیار حسین یکی از شهروندان گشتی در گفت و گو با شستون اظهار داشت: مدتی است که با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کنند و تنها دو ساعت در طول شبانه روز آب شرب لوله کشی دارند.
 وی با بیان اینکه ساکن خیابان شهید حسین بر شهر گشت می باشد گفت: فیش ماه قبل 30 هزار تومان و در این ماه 54 هزار تومان صادر شده است.
 حسین بر خاطر نشان کرد: چطور امکان دارد وقتی آب قطع می باشد و مصرف نداشته اند، فیض های این چنینی برایشان صادر شده است.

,
, ش,
,
,

 

,

, ,

 

,


هاشم حسین بر یکی از شهروندان گشتی افزود: یکی از منازلش خالی از سکنه است چطور هزینه پرداختی مصرف آب 25 هزار تومان در ماه قبل و 18 هزار تومان در این ماه صادر شده است و خواستار رسیدگی متولیان امر به این موضوع شد.
مراد غمشادزهی ساکن منطقه کوه شهیدان شهر گشت هم در گفت و گو با شستون با بیان اینکه فیش مصرف آب این ماه برایش 14 هزار 800 تومان صادر شده است، اظهار داشت: حدود چند ماهی است که آب لوله کشی ندارند و مأمور اداره آب هم برای قرائـت کنتور به منزلش مراجعه نکرده است.

,
,
, شستون ,

 

,

, ,

 

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه