آغاز زندگی در ۲۳۸ واحد مسکن مهر افتتاح شده بدست معاون وزیر در نقده
صبح امروز ۲۳۸ واحد مسکن مهر در نقده با حضور مهرآبادی معاون وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، به نقل از سولدوز خبر، تاکنون از مجموع یک هزار و ۴۱۹ واحد مسکن مهر، یک هزار و ۱۱۹ واحد به بهره برداری رسیده و ۳۰۰ واحد باقیمانده هم در انتظار تکمیل شدن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,افتتاح مساکن مهر به دست معاون وزیر راه در حال صورت می گیرد که پیشتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی طرح مساکن مهر را “مزخرف” نامیده بود و وعده ایجاد مسکن اجتماعی را مطرح کرد که تا امروز مسکوت مانده است.
,علاوه بر مسکن مهر، اغلب آپارتمان های ساخته شده در نقده از کیفیت پایینی برخوردار است بطوریکه در مدت کوتاهی نمای ساختمان دچار ریزش و فرسودگی می شود. تاکنون بارها سنگ های نمای ساختمان از جا کنده و سقوط کردند که در این حوادث خوشبختانه به کسی آسیب نرسیده است.
,
همچنین ایرادات مهمی داخلی در برخی آپارتمان ها هم مردم را درگیر کرده و باعث شده تا کسانی که پس از سال ها سختی صاحب واحدی کوچک می شوند بجای آنکه آرامش نصیبشان شود شب و روز برای رفع نواقصات مهم آن دوندگی کنند.
چکه کردن سقف توالت ها، ریزش نماهای ساختمان، نواقصات در تأسیسات از قبیل آب، برق و گاز از جمله مشکلات مسکن های مهر و واحدهای آپارتمانی در شهرستان نقده است که به احتمال زیاد امروز از چشم معاون وزیر دور مانده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه