فرمانده انتظامی اصفهان خبر داد؛
اجرای طرح خادم در دستور کار پلیس اصفهان/ خانواده مهمترین عامل و تاثیرگذارترین عامل جامعه پذیری است
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه خانواده مهمترین عامل و تاثیرگذارترین عامل جامعه پذیری است گفت:قانونمند شدن و هنجارپذیری فرزندان ابتدا از خانواده شروع می شود و سپس در مدارس شکل می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ سردار مهدی معصوم بیگی در آئین اختتامیه جشنواره تکریم از خانواده های کارکنان فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: بیشتر تمرکز برنامه های هفته ناجا بر چهار بخش نمایش اقتدار پلیس، ارائه خدمات مضاعف، تعامل با دستگاه ها و ارگان ها و جذب مشارکت مردم به عنوان سرمایه اجتماعی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی تعامل با دستگاه ها و ارگان ها و جذب مشارکت مردم به عنوان سرمایه اجتماعی پلیس را یکی از مهمترین برنامه های هفته ناجا ذکر کرد و افزود: از آنجا که برقراری امنیت محصول جمعی آحاد مردم، نیروهای نظامی و انتظامی و سایر دستگاه ها و ارگان ها است، به همین جهت سعی می کنیم تا در این هفته میزان تعاملات پلیس با بخش های دیگر جامعه را افزایش دهیم.
,سردار معصوم بیگی ، در ادامه از اعلام آمادگی بیش از 200 دستگاه و ارگان دولتی و غیر دولتی برای کمک به پلیس استان در اجرای بهتر ماموریت های خود خبر داد و گفت: با پشتوانه محکم مردمی و ظرفیت های بسیار خوبی که در دستگاه های دیگر وجود دارد شاهد ارتقای هرچه بیشتر امنیت استان خواهیم بود.
,وی یکی دیگر از برنامه های هفته ناجا که همه ساله برگزار می شود، را تجلیل و تکریم از خانواد های کارکنان پلیس عنوان کرد و با اشاره به نقش خانواده های کارکنان نیروی انتظامی در اجرای موفق ماموریتهایشان گفت: نیروهای انتظامی به دلیل سختی هایی که در کار آنها وجود دارد نمی توانند به طور مرتب در منزل و در کنار فرزندان حضور داشته باشند و همسران این نیروها علاوه بر نقش مادری خود در منزل خلاء حضور پدران را نیز پر می کنند که جا دارد از زحمات آنان به شایستگی تقدیر و تشکر شود .
,این مقام انتظامی با بیان اینکه قانونمند شدن و هنجارپذیری فرزندان ابتدا از خانواده شروع می شود و سپس در مدارس شکل می گیرد افزود: به همین جهت نقش همسران کارکنان نیروی انتظامی که وظیفه تربیت فرزندان را برعهده دارند بسیار مهم و حائز اهمیت است.
,سردار معصوم بیگی در ادامه به موضوع معیشت کارکنان نیروی انتظامی به عنوان یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری که در حکم انتصاب فرمانده ناجا نیز به آن تاکید شده بود اشاره و اظهار کرد: در این رابطه طرحی با عنوان طرح “خادم” در ستاد فرماندهی انتظامی استان به اجرا گذاشته شده که در این طرح سعی شده تا دغدغه های معیشتی کارکنان برطرف و به نیازها و مشکلات آنان در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.
,فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه ” طرح خادم 1″ در جشنواره تجلیل از خانواده ها کلید خورد گفت: در این طرح مبلغ یک میلیارد ریال به کارکنان نیازمند تسهیلات وام قرض الحسنه اعطاء شد و در طرح های خادم 2 و 3 نیز اقدامات دیگری در خصوص رفع مشکل مسکن ، تحصیل و ازدواج فرزندان کارکنان و … نیز اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه