پس از ۲۹ سال صورت گرفت؛
تشییع پیکر شهید «محمدرسول دلفانی» در شهرستان صحنه + تصویر
پس از گذشت ۲۹ سال از زمان شهادت، پیکر شهید «محمدرسول دلفانی» بر روی دستان مردم شهید پرور شهرستان صحنه از استان کرمانشاه تشییع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، پیکر شهید «محمدرسول دلفانی» امروز پنج شنبه بر روی دستان مردم شهید پرور شهرستان صحنه و با حضور روحانیون، مسئولین و مقامات انتظامی و نظامی این شهرستان تشییع و در مزار شهدای روستای آب باریکه به خاک سپرده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,
این شهید بزرگوار در سال ۶۷ درمنطقه دهلران درحین درگیری با بعثیان عراقی و درسن ۱۹ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر ایشان پس از ۲۹ سال و به تازگی در منطقه زبیده دهلران تفحص شد.
,

, ,
مسئولین بدهکار خون شهدا هستند/شهید دلفانی آبروی شهرستان صحنه شد
,نورالدین فرزادی پور امروز پنج شنبه در مراسم تشییع شهید دلفانی در شهرستان صحنه گفت: اگر یک مراسم تشییع و تدفین برای یک فرد عادی برگزار شود، فقط بستگان وی حضور پیدا می کند اما امروز می بینید که همه مردم شهرستان بدون در نظر گرفتن وابستگی در مراسم این شهید شرکت کردند.
,سرپرست فرمانداری صحنه با بیان اینکه شهید دلفانی آبروی شهرستان صحنه و روستای خود شد، گفت: شهرستان صحنه ۶۷ آزاده دارد.
,وی تاکید کرد: شهادت این شهید یک پیام به مسئولین دارد و آن این است که ما مدیون و بدهکار خون شهید هستیم.
,

,
,
, ,
اقتدار جمهوری اسلامی مرهون خون شهداست/پیام شهید آزادگی است
,حجتالاسلام های عسگری امروز پنج شنبه در مراسم تشییع پیکر شهید دلفانی در شهرستان صحنه گفت: شهادت سعادت و بزرگترین رستگاری است.
,مدیر کل بنیاد شهید استان کرمانشاه با اشاره به شهادت امام علی(ع) افزود: امام علی(ع) وقتی بوی شهادت را استشمام کرد فرمود بخدا قسم رستگار شد.
,وی با بیان اینکه عمر ما بالاخره به پایان می رسد، گفت: شهیدان به گواهی قرآن زنده و ناظر بر اعمال ما هستند.
,حجتالاسلام عسگری یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی ایران در برابر تمام دنیا جنگید و کشورهای مقابل همه وسایل به روز جنگی در اختیار آنان بود، اما رزمندگان ما با توکل به ایمان قوی توانست لشکر کفر را شکست دهند.
,وی تصریح کرد: در زمان جنگ تحمیلی ما حتی از سیم خاردار هم محروم بودیم و پیام شهیدان و خون های ریخته شده این است که ما آزادگی داشته باشیم و مبادا بخاطر زر و زور سر به زمین بیاندازیم.
,مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران بر قله های موفقیت و اقتدار است و این مرهون خون شهداست.
]
ارسال دیدگاه