logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک کارشناس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری خبر داد؛

حمل و نقل و ترافیک شهرگرمی ساماندهی می‌شود

حمل و نقل و ترافیک شهرگرمی ساماندهی می‌شود
کارشناس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری کشور گفت: نقشه راه برای رفع معضلات ترافیکی شهرها گردآوری و در اختیارمدیریت شهرداریها قرار می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، با حضور کارشناسان سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری کشور و اعضای شورای اسلامی شهرگرمی جلسه بررسی مسائل و مشکلات حمل و نقل و ترافیک شهر گرمی در محل شهرداری گرمی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,

در این جلسه هر یک از اعضای شورای شهر در سخنانی جداگانه  به معضلات ترافیکی سطح شهر اشاره کردند و افزودند: متاسفانه تا بحال در خصوص روانسازی ترافیک سطح شهرو ساماندهی حمل و نقل در این شهر موفق عمل  نشده و رضایت خاطر مردم جلب نشده است.

,

نوسازی ناوگان حمل مسافر و بارشهری، تعبیه مینی بوسهای خط واحد در نقاط مختلف شهر برای خدمات رسانی شایستهو مطلوب به شهروندان علی‌الخصوص حاشیه های شهر با درنظرگرفتن شبکه معابرو مقطع عرضی معابرشهرو تقاضای شهروندان در این خصوص، تهیه علائم و تابلوهای مناسب راهنمایی و رانندگی، رسیدگی به مشکلات بیمه تاکسی رانان در قالب ارائه تسهیلات ویژه، ارائه تجهیزات و لوارم یدکی خودروها به تاکسی رانان در قالب تعاونی یا اتحادیه، شناسایی نقاط حادثه خیزشهر و اتخاذ تدابیر ویژه در جهت تعبیه روگذرو یا زیرگذرو... از جمله مواردی مهمی بود که در این نشست از سوی  اعضای شورای شهرگرمی مطرح و ازکارشناسان حمل ونقل  و ترافیک سازمان همیاریهای کشور خواستند در این زمینه ها به شهرستان گرمی توجه ویژه ای داشته باشند.

,

در ادامه این نشست کارشناسان سازمان حمل و نقل و ترافیک کشور هم مهمترین اهداف سفرشان به شهرهای مختلف کشور به ویژه گرمی را ارزیابی اقدامات سازمانهای حمل و نقل و مدیریت شهرداریها در حوزه حمل و نقل و ترافیک عنوان کرد و افزود: این سازمان در حال مطالعات و گردآوری نقشه راه برای رفع معضلات ترافیکی شهرهاست که براساس این طرح مشکلات ترافیکی و حمل و نقل شهرها پس از شناسایی براساس الویت بندی و خروجی مطالعات، در قالب سرفصل های اعتباری از سوی سازمان همیاریهای کشور در اختیار شهرداریها قرارمی گیرد.

,

لازم به یادآوریست که کارشناسان سازمان همیاری کشور به مدت سه روز در شهرگرمی حضور خواهند داشت و بصورت میدانی به بررسی معضلات و مسائل مربوط به حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرگرمی خواهند پرداخت.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه