logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات رمزگشایی جعبه سیاه هواپیمای مالزی منتشر شد

جزئیات رمزگشایی جعبه سیاه هواپیمای مالزی منتشر شد
نخستین اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای مالزیایی حاکی از آن است که این هواپیما با یک موشک مورد حمله قرار گرفته و سرنگون شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از شبکه سی بی اس، مقامات اروپایی اعلام کردند که اطلاعات جعبه سیاه پرواز «ام اچ 17» خطوط هوایی مالزی که چندی پیش با 298 مسافر سقوط کرد، نشان می‌دهد که این هواپیما توسط یک حمله موشکی منهدم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

اطلاعات ناشی از این جعبه سیاه به «تقلیل فشار گسترده مواد منفجره» در بدنه هواپیما که مورد هدف یک گلوله انفجاری قرار گرفته بود، اشاره می‌کند.

طبق این گزارش، این اطلاعات با تصویری از یک قطعه از لاشه هواپیما هماهنگی دارد که نشانه‌های واضحی از صدمات ناشی از خسارات ترکش را نشان می‌دهد.

این موشک احتمالاً درست در سمت راست هواپیما منفجر شده است و ترکش‌های آن به هواپیما برخورد کرده است و در نهایت هواپیما از قسمت چپ سرنگون شده است.

مقامات آمریکایی تأکید دارند که استقلال‌طلبان هوادار روسیه در شرق اوکراین مسوول سرنگونی این هواپیمای مسافربری که حامل 298 مسافر بود، هستند. آنها می‌گویند احتمالاً این استقلال‌طلبان فکر کرده اند که این یک هواپیمای اوکراینی است و آن را اشتباه گرفته‌اند.

غرب همچنین روسیه را به تجهیز استقلال‌طلبان اوکراین به سلاح‌هایی از جمله موشکی که این هواپیما را سرنگون کرده است، متهم کرده‌اند.

خبرنگاران آسوشیتدپرس گزارش کرده‌اند که یک سامانه موشکی «بوک» با قابلیت سرنگون کردن یک هواپیمای مسافربری را در محدوده شرق اوکراین، محلی که هواپیمای مالزی سقوط کرده مشاهده کرده‌اند و این سامانه توسط مردی منتقل شده است که یک لباس ناشناس داشته و با لهجه روسی صحبت می‌کرده است. روسیه تمامی این اتهامات را رد کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه