logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان:

۱۰ درصد منابع تسهیلاتی بانک ها باید به رونق تولید اختصاص یابد

۱۰ درصد منابع تسهیلاتی بانک ها باید به رونق تولید اختصاص یابد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با بیان این مطلب که 10 درصد منابع تسهیلاتی بانک ها باید به رونق تولید اختصاص یابد افزود: امیدواریم بانک های استان این همکاری را با کارگروه تسهیل و تولیدکنندگان استان داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حسینقلی قوانلو" رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان در حاشیه چهل و دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان به خبرنگاران گفت: استان گلستان در سال 96 بر اساس رقم پرداختی تسهیلات رونق تولید در کشور حائز رتبه دهم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی در پاسخ به این سوال که از این تعداد ، از نظر واحد های تولیدی جایگاه گلستان در چه راستایی است، افزود: بر اساس تعداد واحد های تولیدی متقاضی که به بانک ها معرفی شده اند حائز رتبه ششم در سطح کشور شده است.

"قوانلو" تصریح کرد: 10 درصد منابع تسهیلاتی بانک ها باید به رونق تولید اختصاص یابد و امیدواریم بانک های استان این همکاری را با کارگروه تسهیل و تولیدکنندگان استان داشته باشند.

,
,
,

* برگزاری جشنواده وب و کسب و کار بنگاه های صنعتی، معدننی و تجاری

, * برگزاری جشنواده وب و کسب و کار بنگاه های صنعتی، معدننی و تجاری, * برگزاری جشنواده وب و کسب و کار بنگاه های صنعتی، معدننی و تجاری,

رئیس سازمان صنعت ،معدن وتجارت استان گلستان همچنین از برگزاری دومین جشنواره وب و کسب و کار بنگاه‌های صنعتی، معدنی و تجاری در سطح کشور خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره در راستای توسعه کاربرد فناوری اطلاعات، بخصوص استفاده از بستر تجارت الکترونیک در بهبود رونق کسب و کار در حوزه تجارت، توسط معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار می‌شود.

وی افزود: فرایند ثبت نام بنگاه‌های متقاضی جهت حضور در این جشنواره، همزمان با نمایشگاه الکامپ از تاریخ 31/4/1396 از طریق وب سایت این جشنواره به نشانی http://webfestival.mimt.gov.ir آغاز شده و تا 30/7/1396 ادامه خواهد داشت.

قوانلو خاطر نشان کرد: در این جشنواره، وب سایت و پورتال‌های شرکت‌های پیشرو بر اساس شاخص‌های محتوا و طراحی، تعامل و خدمات الکترونیکی، فناوری و زیرساخت، ارزیابی می‌شوند و نشان برتر تعاملات الکترونیکی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه