logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدهایی که شخصیت و وقار را از زنان ایرانی دور می کند

مدهایی که شخصیت و وقار را از زنان ایرانی دور می کند
مدهای غربی که نه تنها برای زنان ایرانی شخصیت نمی افریند بلکه آنان را از شخصیت واقعی و وقار دور می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ، این هم روزها در گشت و گذار در بازار و جامعه مدهایی را شاهد هستیم که هر چند موردتوجه بانوان قرار گرفته ولی نه تنها برای زنان ایرانی شخصیت نمی آفریند بلکه آنان را شخصیت واقعی و وقار دور می کند.
این مد ها در قالب شلوار و مانتوهایی در جامعه مد شده است که سنین 15 تا 40سال گرفتار خود کرده و علاوه بر نمایش جسم و تن آنان هرگز آنان را از نگاه نامحرمان به دور نگه نمی دارد.
این لباس ها که چسبان و یا شاید شیک باشند ولی هرگز رنگ و بوی ایرانی ندارد و تولید کنندگان این لباس ها  دستاویز و وسیله ای برای تبلیغ مدهای خارجی در کشور هستند.
مدهایی که با زیبایی هویت زیبا جوانان کشور را از آنان گرفته و تنها پارچه ای چسبان را به آنان هدیه کرده است که دلخوش آنند.
طراحان غربی رنگ بندی این نوع شلوار و مانتوها را طریقه ای برادر اظهار خود و جلب توجه دیگران طراحی کرده  که شایسته بازار اسلامی شهرمان نیست.
امید است خانواده ها با نگاه به اعتقادات ارزشمند دینی زندگی ائمه اطهار و پیشی گرفتن سبک زندگی ایرانی و اسلامی از این لباس های زننده به دور باشند.
خانواده  ای که  ائمه اطهار در احادیث و قرآن به تعریف و تمجید آن پرداخته  پوشش کامل و باحجاب را برای بانوان سفارش کرده و نه  مانتوهای چاک دار، رنگ آمیزی شده  ، شلوار های کوتاه و بی اصالت و تن پوش های غربی.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو ,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه