سارقان خیابانی در نسیم شهر و سلطان آباد دستگیر شدند/ شهروندان اطلاعات شخصی خود را در تلفن همراه نگه ندارند
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان گفت: پس از دریافت چندین گزارش از قاپ زنی در خیابانهای شهر، سارقان خیابانی شناسایی و دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ واحد نورمحمدی فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در گفتو گو با بهارستانه به سرقتهای اخیر از شهروندان در خیابانهای شهرستان اشاره کرد و گفت: قاپ زنهای حرفهای با سابقه سرقتهای متعدد در سطح شهرستان بهارستان توسط نیروهای انتظامی شناسایی و دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,وی در رابطه با جزئیات این پرونده، بیان داشت: ۳ سارق حرفهای که در خیابانهای شلوغ سلطانآباد و نسیم شهر که به با زیر نظر گرفتن عابرین و انتخاب طعمههای هواسپرت قاپ زنی می کردند، پس از انجام اقدامات پلیسی دستگیر شدند.
,نورمحمدی در ادامه با اشاره به سریالی و یک شکل بودن این سرقتها، تصریح کرد: در پی دریافت گزارش چندین فقره سرقت گوشیهای تلفن همراه و کیف بانوان به روش قاپ زنی، پیگیری موضوع به طور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت، و تیم بررسی موضوع تشکیل شد.
,وی همچنین باتاکید بر اعتراف متهمان در بازجوییهای انجام شده به سرقتهای گزارش شده، بیان داشت: مأموران پلیس آگاهی با تحقیقات پلیسی گسترده، موفق به شناسایی متهمان شده و در عملیاتی ویژه با هماهنگی مقام قضائی سارقان را در سلطانآباد و نسیم شهر دستگیر کردند و پس از سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضائی شدند.
,فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به این مطلب که شهروندان در پیشگیری از وقوع سرقت نقش اصلی را ایفا می کنند، خاطرنشان کرد: همشریان بهارستانی می بایست مراقبت بیشتری هنگام استفاده از تلفن همراه و کیف خود در خیابانها و معابر شهر داشته و از نگهداری عکس و تصاویر خصوصی در حافظه گوشی خود خودداری نمایند، چرا که در صورت مفقود شدن گوشی و یا سرقت آن احتمال سوء استفاده از اطلاعات شخصی فرد توسط سارقان متصور است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه