به بهانه سالگرد عملیات افتخار آفرین مرصاد؛

عملیات مرصاد اوج افتخار آفرینی رزمندگان لشگر 32 انصارالحسین (ع) همدان

عملیات مرصاد اوج افتخار آفرینی رزمندگان لشگر 32 انصارالحسین (ع) همدان
روز ۵ مرداد ۱۳۶۷ آغاز عملیات «مرصاد» است؛ عملیاتی که چند روز پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ و آتش‌بس جنگ ایران و عراق آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح الوند، این عملیات با رمز "یا علی‌بن ابیطالب (ع)" برای مقابله با حرکت منافقین و بازپس‌گیری مناطق اشغال شده، انجام گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح الوند,

آنانی که این بار به مرزهای غرب ایران حمله کردند نه عراقیان بعثی که اعضای منافقین به سرکردگی مسعود رجوی بودند که با عملیات «فروغ جاویدان» و با شعار «امروز مهران، فردا تهران» وارد خاک کشور شده و با عملیات متقابل قوای مشترک بسیج، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هوانیروز روبه‌رو شدند.
در درگیری سختی که در منطقه «چهارزبر» اتفاق افتاد، بسیاری از نفرات مجاهدین خلق کشته شدند و بخش اعظم تجهیزاتشان منهدم شد حتی با بسته شدن سه راه اسلام‌آباد ـ ملاوی‌، راه عقب‌نشینی آنان نیز مسدود گشت. برخی منابع، تعداد کشته‌های آنان را در این عملیات 1400 نفر ذکر کردند.
عملیات مرصاد نقطه طلایی پیروزی لشکر اسلام بر کفر و نفاق است که با وحدت و همدلی رزمندگان از جای‌جای ایران اسلامی، تحت امر امام (ره) صورت گرفت که در این بین، نقش‌آفرینی رزمندگان همدانی در عملیات مرصاد؛ مثال‌زدنی است.
از سال 63 منافقین به مرور به عراق رفتند تا دشمنی خود را به ملت بزرگ ایران با هدف همکاری با حزب بعث عراق بیش از پیش اعلام کنند.
آنها با انجام عملیات‌های "آفتاب" و "چلچراغ" و حمله به خطوط مرزی و همکاری با صدام در کشتار؛ جهالت و نفاق خود را به حد اعلا به اثبات رساندند؛ به طوری که پس از اعلام پذیرش قطعنامه 598 از سوی جمهوری اسلامی ایران، منافقین در هماهنگی با رژیم صدام، اقدام به حمله‌ای کور علیه ایران کردند.
اما عملیات مرصاد که منافقین از آن به عنوان فروغ جاویدان یاد می‌کنند عملیاتی آشکار از خیانت دیگری از رجوی و همدستانش برضد ملت ایران بود که با حضور بموقع رزمندگان به غروب جاویدان تبدیل شد.
در ماه‌های پایانی جنگ دفاع مقدس، منافقان از فرصت استفاده کردند و با پشتیبانی ارتش بعث عراق با این تصور که می‌توانند از قدرت بعد از پذیرش قطعنامه استفاده کنند به جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند، از خط نیروهای بعثی عبور کردند و با محاصره اسلام‌آباد غرب پیش رفتند. اما در همان ساعات اولیه با مقاومت مردم و ایستادگی نیروهای مردمی، سپاه و گردان‌هایی از لشکر سرافراز انصارالحسین(ع) به دام افتادند که با این اتفاق خوشبختانه جنگ با یک پیروزی نظامی و قاطع بر ارتش بعث و یک پیروزی سیاسی و امنیتی بر عناصر شکست‌خورده سازمان منافقان به اتمام رسید.
در عملیات مرصاد بود که شیرازه ارتش موهوم آزادی‌بخش از هم پاشیده شد و منافقان دو هزار نفر تلفات دادند.
در این عملیات تعداد قابل توجهی از رزمندگان اسلام از ‌جمله پنج نفر از فرماندهان گردان‌های لشکر سپاه انصارالحسین(ع) همدان به فیض شهادت نائل شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه