فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر:
ایستادگی دلاورانه مردم پلدختر در مقابل استکبار /هفته دفاع مقدس مایه غرور ملت ایران اسلامی است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت ،ایثار و از خودگذشتگی رزمندگانی که سن وسال کمی داشتند ولی در این جبهه حق علیه باطل حضور پیدا می کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک،سرگرد محمد محمودودند،سرپرست ناحیه مقاومت بسیج پلدختر با تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع، روزهای غرور آفرین ملت ایران را زنده می کند که امروز نسل جوان ما باید اخلاق ،رفتار رزمندگان و شهدا را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی با تاکید براینکه جوان انقلابی بایستی دارای روحیه ایثارگری و شهادت طلبی را باشد عنوان کرد:امروز دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از همین ارزش ها و پایبندی نسل جوان به این اصول ترس داند.
,,
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر با تاکید براینکه مردم پلدختر دلاورانه در مقابل استکبار ایستادگی کردند گفت:برخی ها که دلسوز نظام نیستند در داخل وخارج کشور قصد دارند این اصول وارزش ها را کم رنگ جلوه دهند.
,,
سرگرد محمودوند تصریح کرد: مردم جنوب لرستان در دوران دفاع مقدس دین خود را به انقلاب ادا کردند و با اعزام فرزندان خود به جبهه های حق علیه باطل اجازه ندادند یک وجب از این خاک به دست دشمن بیفتد.
,,
وی ادامه داد: مردم شهرستان پلدختر که به شجاعت و غیرت در دوران دفاع مقدس مشهور بودند توانستند در عملیات های مختلف معادلات دشمن را برهم بزنند.
,,
وی یادآور شد: امروز نسل جوان در قبال حفظ این انقلاب که خون شهدای زیا دی پای آن ریخته شده دارای رسالت خطیرتری هستند.
,,
محمودوند خاطرنشان کرد: امیدواریم در این هفته با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی،ورزشی ودینی ،نسل جوان را بیشتر با رشادت های رزمندگان در دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه