سردار کریمیان در مراسم هفته دفاع مقدس و رژه‌ی نیروهای مسلح استان مطرح کرد؛

وحدت و انسجام را یکی از اصلی ترین لازمه های جامعه ولایی است/ اکنون دشمن حتی جرات نگاه چپ به کشور عزیزمان را هم ندارد

وحدت و انسجام را یکی از اصلی ترین لازمه های جامعه ولایی است/ اکنون دشمن حتی جرات نگاه چپ به کشور عزیزمان را هم ندارد
فرمانده لشکر عاشورا با بیان اینکه یکی از لازمه های جامعه ولایی داشتن انسجام و وحدت است، گفت: ما اینجا جمع شدیم تا به دشمنان بفهمانیم ما با تمام توان ادامه دهنده راه امام و شهدا هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، سردار غلام‌عسگر کریمیان در مراسم آغازین هفته دفاع مقدس و رژه‌ی نیروهای مسلح استان، با اشاره به شهدای انقلاب و شهدای دفاع قدس و جبهه مقاومت، اظهارداشت: شهیدان با نثار خون مطهر خود، درخت اسلام ناب محمدی را برای همیشه در دلها زنده کردند تا امروز بعد از چندین دهه در کنار هم گردآییم و با آرمان های ارزشی شهدا تجدید میثاق کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با بیان اینکه ما اینجا جمع شدیم تا به دشمنان بفهمانیم ما با تمام توان ادامه دهنده راه امام و شهدا هستیم، افزود: ما هرگز اجازه نخواهیم داد پرچمی که امام(ره) و شهدا با اقتدار برافراشتند، بر زمین بیافتد.

,

فرمانده لشکر31 عاشورا با اشاره به اینکه اکنون دشمن حتی جرات نگاه چپ به کشور عزیزمان را هم ندارد، خاطرنشان کرد: امروز به برکت خون شهدا و نیروهای مسلح دشمن نمی‌تواند حتی نگاه چپ به کشور بکند که این قدرت بازدارندگی را مدیون مردم همیشه حاضر در صحنه‌ها، مقام معظم رهبری و مجاهدت ایثارگران که هم اکنون نیز در جبهه های داخلی و خارجی با عناصر استکبار نبرد می‌کنند هستیم.

,

سردار کریمیان وحدت و انسجام را یکی از اصلی ترین لازمه های جامعه ولایی عنوان کرد و افزود: یکی از مولفه‌های قدرت بازدارنگی ما نیز وحدت و انسجام ملی است که به دشمن اجازه نمی‌دهند به کشورمان چپ نگاه کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه