قطار بازی های فوتسال جام رمضان قشم به ایستگاه آخر رسید/منطقه آزاد قشم قهرمان جام رمضان

قطار بازی های فوتسال جام رمضان قشم به ایستگاه آخر رسید/منطقه آزاد قشم قهرمان جام رمضان
تیم فوتسال حراست سازمان منطقه آزاد قشم با پیروزی مقابل حریفان خود موفق به کسب عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات قشم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز،مسابقات فوتسال جام رمضان از نهم تیر ماه مصادف با دوم ماه مبارک رمضان در سالن تختی شهر قشم آغاز شد ، که تیم فوتسال حراست سازمان منطقه آزاد قشم شب گذشته در بازی فینال مقابل سپاه فرودگاه موفق شد با نتیجه 2 بر1  از سد این تیم عبور کرده و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات جام رمضان در قشم دست یابد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, هرمز,

این مسابقات در دو گروه الف و ب برگزار شد که در گروه الف چهار تیم حراست سازمان منطقه آزاد، اداره آب و برق، دانشگاه پیام نور و بانک رفاه و در گروه ب این مسابقات نیز یک تیم از سازمان منطقه آزاد، سپاه فرودگاه، کشتیرانی، اداره برق و بانک ملی با یکدیگر رقابت کردند.

,

 رحمت الله جهانی از تیم حراست سازمان منطقه آزادقشم به عنوان بهترین بازیکن این دوره از مسابقات جام رمضان در قشم معرفی شد.

,

تیم حراست سازمان منطقه آزاد قشم با ترکیب امیر علی داود به عنوان دروازه بان، عقیل رضایی کاپیتان، علی رضایی، مسلم نشاط جو، حبیب مظفری، رحمت الله جهانی، حامد نعمتی، سجاد سرودی، هوشنگ غلامی و مجتبی بایگان به عنوان بازیکن با سرمربی گری احمد صادقی و با حضور محمد یزدانی و مجید فینی به ترتیب به عنوان کمک مربی و سرپرست در این مسابقات حضور یافتند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه