logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مسئول بسیج رسانه استان قزوین:

رسانه‌ها می‌توانند گفتمان قدرت را بازتولید کنند

رسانه‌ها می‌توانند گفتمان قدرت را بازتولید کنند
مسئول بسیج رسانه استان قزوین بیان کرد: رسانه‌ها می‌توانند گفتمان قدرت را بازتولید کنند و با ایجاد رقابت گفتمانی برای جامعه پندارسازی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سیاسی صبح قزوین؛ محمد کشاورز مسئول بسیج رسانه استان قزوین در نشست اصحاب رسانه با فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین که در سالن جلسات شهید حسن‌پور قزوین برگزار شد، اظهار کرد: رسانه‌ها از نگاه راهبردی یکی از مهمترین ابزار هویت و اقتدار برای منافع ملی به شمار می‌روند و با نگاه راهبردی به این حوزه می‌توان سهم بزرگی از قدرت را به رسانه‌ها اختصاص داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: رسانه‌ها می‌توانند گفتمان قدرت را بازتولید کنند و با ایجاد رقابت گفتمانی برای جامعه پندارسازی کنند.
,
,
 
,
, ,

این مسئول بیان کرد: باتوجه به هجمه وسیع رسانه‌های خارجی علیه جمهوری اسلامی، بخش رسانه‌ای در ایران با بسیج امکانات برای آگاهسازی و فضاسازی در جامعه وارد میدان شده است و با به کار‌گیری حرفه‌ای صاحبان اندیشه، ضمن استغناع مخاطبان در داخل، فضای خارجی بین‌المللی را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داده‌اند. 

وی اذعان کرد: برای رسیدن به این هدف مهم، سازمان بسیج مستضعفین با درک شرایط و در راستای چشم‌انداز ۲۰ ساله نظام و پیروی از منویات مقام معظم رهبری، اقدام به تشکیل بسیج رسانه در سال ۹۱ کرده است. 

مسئول بسیج رسانه استان قزوین خاطرنشان کرد: بسیج رسانه سازمانی است که از مدیریت انقلابی، فرهنگی، مدافع و مروج آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری برخوردار است. 

وی ادامه داد: سازمان بسیج رسانه نظامی منسجم، تعالی‌بخش، بصیرت آفرین و مهارت‌افزا است که با مشارکت همه نیروهای مومن و متخصص عرصه‌های رسانه‌ای ۴ هدف مهم را پیگیری می‌کند. 

کشاورز با اشاره به اهداف سازمان بسیج رسانه بیان کرد: کمک به تحقق جامعه اسلامی از طریق پیاده‌سازی اخلاق و آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری و ظرفیت‌سازی در جامعه رسانه‌ای کشور برای جذب حداکثری از اهداف مهم این سازمان است. 

وی در ادامه، ایجاد انسجام و تقویت هویت جمعی بین اصحاب رسانه در راستای پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی و کمک به تربیت و پرورش کادر طراز نظام جمهوری اسلامی در جامعه رسانه‌ای کشور را از دیگر اهداف این سازمان برشمرد.

مسئول بسیج رسانه استان قزوین بیان کرد: بسیج رسانه استان قزوین از اواخر سال ۹۲ با همت همکاران شکل گرفت و یکی از سازمان‌های تاثیرگذار بوده است. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

وی ادامه داد: تا پایان 6 ماهه نخست سال جاری 247 نفر از اصحاب رسانه در بسیج رسانه استان قزوین ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 141 نفر آقا و 106 نفر خانم هستند که 87 نفر آنها از اعضای فعال هستند. 

کشاورز بیان کرد: 32 عنوان برنامه از سوی سازمان بسیج مستضعفان ابلاغ شده است که در حال اجرای این برنامه‌ها هستیم. 

گفتنی است؛ در این نشست اصحاب رسانه به بیان دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و انتقادات خود پرداختند. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه