جانشین فرمانده سپاه حضرت اباالفضل(ع) لرستان:

افزایش مهارت تیراندازی، مهمترین هدف راه اندازی سالن شبیه ساز جنگی است

افزایش مهارت تیراندازی، مهمترین هدف راه اندازی سالن شبیه ساز جنگی است
جانشین فرمانده سپاه حضرت اباالفضل(ع) لرستان گفت: افزایش مهارت تیراندازی، مهمترین هدف راه اندازی سالن شبیه ساز جنگی است که این سالن با هزینه ای بالغ بر 200 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سفیر افلاک  سردار "حبیب اله توکلی" جانشین فرمانده سپاه حضرت اباالفضل(ع) لرستان در مراسم افتتاح سالن شبیه ساز جنگی در مجتمع فرهنگی ورزشی بسیج در جمع خبرنگاران گفت: سالن شبیه ساز جنگی با هزینه ای بالغ بر 200 میلیون تومان در بروجرد افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک ,

 

,

وی اضافه کرد: اصلی ترین هدف ما بحث آموزش بسیجیان، خصوصا گردان های بیت المقدس و گروه های رزمی در راستای افزایش مهارت تیراندازی و توان رزم دفاعی است

, وی اضافه کرد: اصلی ترین هدف ما بحث آموزش بسیجیان، خصوصا گردان های بیت المقدس و گروه های رزمی در راستای افزایش مهارت تیراندازی و توان رزم دفاعی است,

 

,

سردار توکلی ارتقای آمادگی رزمی را یکی از مهمترین اقدامات در سپاه برشمرد و افزود: ارتقای آمادگی رزمی برنامه ای است که سپاه ان را دنبال می کند و یکی از این آمادگیها آمادگی جسمی و دیگری مهارت تیراندازی است.

, سردار توکلی ارتقای آمادگی رزمی را یکی از مهمترین اقدامات در سپاه برشمرد و افزود: ارتقای آمادگی رزمی برنامه ای است که سپاه ان را دنبال می کند و یکی از این آمادگیها آمادگی جسمی و دیگری مهارت تیراندازی است.,

 

,

به گفته وی با تلاش های و پیگیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد امروز فضایی فراهم شده که به عنوان سالن شبیه ساز جنگی در اختیار بسیجیان و مردم قرار می گیرد.

, به گفته وی با تلاش های و پیگیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد امروز فضایی فراهم شده که به عنوان سالن شبیه ساز جنگی در اختیار بسیجیان و مردم قرار می گیرد.,

 

,

جانشین فرمانده سپاه حضرت اباالفضل(ع) لرستان اظهار داشت: با توجه به راه اندازی این سالن، از این پس بسیجیان قبل از حضور در میدان تیر چند مرحله در این فضا مهارت های لازم را فرامی گیرند که هم در مصرف مهمات صرفه جویی می شود و ارتقای توان افزایش می یابد.

, جانشین فرمانده سپاه حضرت اباالفضل(ع) لرستان اظهار داشت: با توجه به راه اندازی این سالن، از این پس بسیجیان قبل از حضور در میدان تیر چند مرحله در این فضا مهارت های لازم را فرامی گیرند که هم در مصرف مهمات صرفه جویی می شود و ارتقای توان افزایش می یابد.,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه