کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی کرمانشاه خبر داد؛
انجام ۸۵ هزار بازدید از مراکز تهیه مواد غذایی توسط مرکز بهداشت کرمانشاه/ معدوم سازی ۲۵ تن مواد غذایی غیربهداشتی
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی کرمانشاه از انجام ۸۵ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طی شش ماه نخست سال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یحیی ذائبی در گفتگو با خبرنگار پاک پرس، با گرامیداشت روزبهداشت محیط، اظهار داشت: در راستای کنترل مسائل بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط در شش ماه نخست امسال اقداماتی نظیر انجام 85 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی کرمانشاه بیان کرد: همچنین طی این مدت 750 مورد تخلف به مراجع قضایی معرفی شده و 415 مرکز عرضه مواد غذایی نیز که دچار تخلف شده اند تعطیل شدند.
,ذائبی از معدوم سازی حدود 25 تن مواد غذایی غیر بهداشتی خبر داد و خاطر نشان کرد: حدود یک هزار و 200 بازدید از تاسیسات آبرسانی انجام شده است.
,وی با اشاره به اینکه خاک، آب و هوا بخش عمده ای از محیط زندگی ما را تشکیل می دهد افزود: بهداشت محیط درصدد حفظ و نگهداری این عناصر و پیشگیری از آلودگی آنان است البته با وجود دخل و تصرفهایی که در محیط انجام می شود.
,ذائبی آلودگی محیط را سبب شیوع بیماریهای مختلف دانست و بیان کرد: به دنبال دخل و تصرف بی رویه در محیط موجبات آسیب به آن را فراهم کردیم که گرمای بیش از حد تابستان و سرمای زیاد زمستان از جمله پیامدهای آن است.
,وی با تاکید بر اینکه تغییر رفتارها سبب جلوگیری از آلودگی می شود افزود: هریک از ما باید در این راستا نقشی جدی را ایفا کنیم که در این میان کاهش درجه حرارت و پوشیدن لباس بیشتر در فصل سرما، عدم استفاده از خودروهای تک سرنشین از جمله این موارد است.
,کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی کرمانشاه خاطر نشان کرد: آلودگی هوا در محیط های بسته نیز پیامدهایی دارد که لازم است روشهایی نظیر بهره گیری از سیستم تهویه هوا و جریان داشتن هوا هنگام استفاده از وسائل گازی به کار گرفته شود.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه