وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی:
امسال ۲۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی تزریق می شود/راهاندازی کلینیک سیار صنعتی در استان ها
ربیعی از راه اندازی کلینیک های سیار صنعتی در استانی مختلف کشور با همکاری وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: پایش واحدهای صنعتی، دسته بندی مشکلات و رسیدگی به آنها در واحدهای صنعتی از وظایف این کلینیک ها خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ ربیعی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور اعضای شورای اسلامی کارشرکت های هپکو و آذراب برگزار شد، از راه اندازی کلینیک های سیار صنعتی در استان های مختلف کشور با همکاری وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: پایش واحدهای صنعتی، دسته بندی مشکلات آنها و رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی از وظایف این کلینیک ها خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛, اراک امروز, ,۱۳۷۰ بنگاه تولیدی کشور در مرز بحران قرار دارند
, ۱۳۷۰ بنگاه تولیدی کشور در مرز بحران قرار دارند, ۱۳۷۰ بنگاه تولیدی کشور در مرز بحران قرار دارند,وی ادامه داد: با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر صنعت، معدن و تجارت تمام بنگاه های در معرض خطر شناسایی شده اند.
,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ۱۳۷۰ بنگاه تولیدی در کشور در مرز بحرانی قرار دارند بیان کرد:در کلینیک های سیار صنعتی مشکلات این واحدها را برسیم می کنیم تا به مرز بحران نرسند.
,وی ادامه داد: علاوه بر این، یک تعداد بنگاه بحرانی در کشور داریم که در اکثر استان ها وجود دارند؛ برخی چرخه عمرشان تمام شده است و برخی هم دچار مشکل شده اند که باید کمکشان کنیم.
,ربیعی، مدیریت نادرست، پرداخت تسهیلات با نرخ بالا، تکنولوژی قدیمی تولید، نبود بازار فروش و تحریم ها را از مجموعه عواملی دانست که باعث به وجود آمدن مشکلات در واحدهای تولیدی شده است.
,وی با بیان اینکه ۸۵ درصد اشتغال کشور در بنگاه های خرد و کوچک است افزود: ۹۰ درصد کارگاه های تولیدی کشور ۱۰ نفر کارگر دارند.
,امسال ۲۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی تزریق می شود
, امسال ۲۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی تزریق می شود, امسال ۲۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی تزریق می شود,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیاست دولت را ثبیت اشتغال عنوان کرد و افزود: دولت به منظور تثبیت اشتغال سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی تزریق کرد و امسال هم ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی تزریق خواهد کرد.
,در این جلسه به مشکلات کارگری شرکت های هپکو و آذرآب اراک نیز پرداخته و رسیدگی شد و ربیعی نیز خبر از حل مشکلات این واحدها با پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت حقوق معوقه کارگران و تامین مواد اولیه و همکاری وزارت صنعت،معدن و تجارت و شهرداری ها و سازمان راه و شهرسازی برای خرید تولیدات شرکت هپکو داد.
, , ,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه