مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌‌‌شرقی؛

۱۶۴ معلم در روستاهای زیر چهار دانش‌‌آموز تدریس می‌‌کنند/ افزایش تعداد پژوهش‌‌سراهای استان به ۴۰ واحد

۱۶۴ معلم در روستاهای زیر چهار دانش‌‌آموز تدریس می‌‌کنند/ افزایش تعداد پژوهش‌‌سراهای استان به ۴۰ واحد
پاشایی از فعالیت ۱۶۴ معلم در روستاهای با یک، دو و سه دانش‌‌آموز در سطح استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، جعفر پاشایی در دیدار با استاندار آذربایجان‌‌شرقی با تأکید بر اینکه پوشش تحصیلی یکی از شاخص‌های نظام‌های موفق دنیاست، ابراز کرد: در پوشش تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی و پایه اول ابتدایی مقام اول کشوری را داشته و در دوره اول و دوم متوسطه میانگین بالاتر از کشور را داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی اظهار داشت: در راستای اجرای عدالت آموزشی، ۱۶۴ روستای محروم استان دارای یک، دو و سه دانش‌آموز و یک معلم است و پوشش تحصیلی نزدیک به صد درصد داریم.

,

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از احداث اولین پژوهش‌سرای روستایی کشور در یالقوزآغاج میانه خبر داد و افزود: در طول چهار سال گذشته 25 پژوهش‌سرا به تعداد پژوهش‌سراهای استان افزوده شده و تعداد آنها به 40 رسیده است.

,

وی از افزایش 2.6 درصدی نرخ باسوادی استان درسال 95 نسبت به سال 90 خبر داد و گفت: احداث بیش از 100 نمازخانه مدرسه‌ای در دو سال 95 و 96، فعالیت 45 درالقرآن در سطح استان، کسب رتبه دوم کنکور سراسری کشور در رتبه های زیر 10 و 100 و 1000 نشانگر کارنامه درخشان آموزش وپرورش استان در دولت تدبیر وامید است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه