مدیر بهره برداری شرکت گاز البرز:

به دلیل توسعه شبکه گازرسانی، گاز تنکمان امروز قطع می شود

به دلیل توسعه شبکه گازرسانی، گاز تنکمان امروز قطع می شود
مدیر بهره برداری شرکت گاز استان البرز گفت: امروز سه شنبه ۱۱ مهر ماه با شروع توسعه شبکه گازرسانی به طول دو کیلومتر و وصل گاز از ساعت ۹ صبح الی ۱۹ عصر جریان گاز بخش هایی از شهر تنکمان نظرآباد قطع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هرمز نوروزی مدیر بهره برداری شرکت گاز استان البرز به کرج رسانه گفت:امروز سه شنبه ۱۱ مهر ماه با شروع توسعه شبکه گازرسانی به طول دو کیلومتر و وصل گاز از ساعت ۹ صبح الی ۱۹ عصر جریان گاز بخش هایی از شهر تنکمان نظرآباد قطع خواهد شد و این قطعی گاز در خیابانهای امام خمینی ,خیابان سلطان پور,خیابان گلستان وکوچه های ارکیده، شقایق ,یاس ,شکوهی و کوچه امیر کبیر خواهد بود وامیدواریم بتوانیم در ساعت مقرر مجددا جریان گاز را وصل کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه ,

وی ادامه داد: در روز چهارشنبه نیز  عملیات توسعه شبکه در روستاهای ابراهیم بیگی ,روستای علی سید و روستای انبار تپه شهرستان نظرآباد را خواهیم داشت و مشترکین جدید به ما اضافه خواهند شد و قطع گاز را در روز چهارشنبه هم در این مناطق داریم که سعی داریم در کمترین زمان گاز روستا ها را وصل کنیم.

,

مدیر بهره برداری شرکت گاز استان البرز گفت: از ۲۹۵ روستایی که در استان البرز واقع شده بالای ۲۵۲ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم و در هر روستا ۱۳۰ روستا دارای گاز هستند و ۷ روستا هم در دست اجرای گازرسانی قرار دارند و حدود ۶۲ هزار مشترک روستایی در البرز داریم و خوشبختانه امسال افزایش تعرفه گاز  در روستاها و شهرها ابلاغ نشده است و تعرفه ها براساس روال گذشته محاسبه می شود.

,

نوروزی در پایان از افت فشارگاز  در استان البرز در شش ماهه دوم سال جاری خبر داد و گفت: ما هرساله مقداری افت فشار گاز در استان البرز داریم و از شهروندان خواهشمندیم که با مصرف بهینه شرکت گاز را در استمرار جریان گاز رسانی یاری کنند تا همه مشترکین بتوانند در فصل سرما از انرژی گاز بهره مند شده و دچار مشکل نشوند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه