از ۱۳ مهرماه؛
تولیدگرانترین شیرینی محلی ایرانی در نراق/نمایشگاه «جوزغند» در نراق برپا می شود
نهمین نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی نراق(جوزغند)از روز پنجشنبه ۱۳ مهرماه در موزه مردم شناسی شهر نراق از توابع دلیجان در استان مرکزی گشایش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان؛ نهمین نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی نراق(جوزغند) از ۱۳ الی ۱۷ مهرماه در موزه مردم شناسی شهر نراق از توابع دلیجان در استان مرکزی برپا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , پیام دلیجان؛,,

, گلیم، فرش ابریشمی، گیوه، عسل و گردو در کنار جوزغند به عنوان اصلیترین سوغات شهر نراق در این نمایشگاه عرضه می شوند.
,در این نمایشگاه بانوان نراقی در غرفه هایی مراحل ساخت با کیفیت ترین شیرینی محلی نراق را برای علاقه مندان به نمایش گذاشته و محصولات تولیدی خود را به صورت مستقیم و بی واسطه به متقاضیان ارائه می کنند.
,جوزغند یکی از شیرینی های گران کشور است که متوسط قیمت این شیرینی در نوع آلویی ، انجیری ، گلابی و هلویی برای هر کیلو ۸۰ هزار تومان است.
,برای تهیه این شیرینی هلو، زردآلو، آلو محلی پوست کنده در معرض آفتاب قرار می گیرد تا نیمه خشک شود و پس از چند روز آفتاب خوردن هسته آن را خارج کرده و به جای آن مخلوطی از آرد مغز بادام، گردو، شکر، هل و آرد نخودچی قرار می گیرد.
,این مخلوط خوراکی دوباره در آفتاب گذاشته می شود تا به طور کامل خشک شود و پس از آن محصول شیرینی تهیه شده توسط یک رشته نخ به شکل دانه های تسبیح به هم متصل می شود و آن را در محل خشک و خنک برای مصرف در آجیل شب عید و ایام زمستان ذخیره می کنند.
,نراق شهری کوچک اما پرجاذبه با آثار و بناهای قدیمی فراوانی است که قابلیت جذب گردشگر از اقصی نقاط ایران و گردشگران خارجی را دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه