با مشارکت معلمان خیر:

لوازم التحریر رایگان بین دانش آموزان خواجه لر بندرترکمن توزیع شد

لوازم التحریر رایگان بین دانش آموزان خواجه لر بندرترکمن توزیع شد
با مشارکت معلمان خیر،لوازم التحریر و کیف و کفش رایگان بین دانش آموزان در روستای خواجه لر بندرترکمن توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، با همکاری مشارکت معلمان خیر ، رئیس انجمن اولیا و مربیان و مدیریت آموزشگاه شهید قاضلی کر لوازم التحریر و سایر مایحتاج بین دانش آموزان پایه متوسطه اول آموزشگاه قاضلی کر روستای خواجه لر خریداری و توزیع گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,

مسعود بیدل نامنی رییس آموزش و پرورش بندرترکمن با اشاره به این خبر افزود: این فعالیت های خیرخواهانه با هدف محرومیت زدایی و اقدامات حمایتی برای دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت صورت می گیرد.

,

وی تصریح کرد:علاوه بر این دانش آموزان با حضور پرشور خود 17مهرماه در جشن عاطفه های مدارس کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را برای کمک به دوستان بی بضاعت خود اهدا می کنند.

,

بیدل نامنی خاطرنشان کرد:خرید و توزیع بسته های آموزشی رایگان برای دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت هر ساله با مشارکت خیرین و نهاد های متولی صورت می گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه