logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان خبر داد :

جسد یکی از خدمه شناور غرق شده در ساحل امین آیاد خشکبیجار پیدا شد+ تصاویر

جسد یکی از خدمه شناور غرق شده در ساحل امین آیاد خشکبیجار پیدا شد+ تصاویر
روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان از پیدا شدن جسد یکی از دو خدمه هندی تبار شناور خدمات صیادی غرق شده در حوالی ر ساحل امین آیاد خشکبیجار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازخوبان؛ امیر ایزدی مدیر روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در جمع خبرنگاران گفت: تیم جستجو و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه در صبح روز جمعه گذشته و با وجود شرایط بسیار بد جوی و مواج بودن دریا ، عملیات جستجو و نجات را آغاز کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,

وی با یادآوری اینکه این شناور چهار خدمه ایرانی و هندی داشت، افزود: دقایقی قبل جسد یکی از دو خدمه هندی تبار شناور خدمات صیادی ، چهار روز پس از وقوع حادثه ، در محدوده ساحل زیباکنار پیدا شد.
ایزدی با اشاره به انجام یک هزار و 77 نفر ساعت بر اساس محاسبات دریایی، عملیات امداد و نجات توسط تیم جست و جوی نجات اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان یادآور شد: تلاش ها برای یافتن جسد سه تن دیگر از قربانیان این حادثه ادامه دارد و علاوه بر گشت دریایی، از گشت های هوایی هلال احمر و نیروی دریایی نیز برای یافتن اجساد خدمه این شناور استفاده می شود.

,
,

گفتنی است یک شناور خدماتی صیادی فعال در مجموعه پرورش ماهی در قفس در محدوده حاجی بکنده با چهار خدمه که دو نفر آنها هندی و دو نفر دیگر بومی بودند، جمعه گذشته (هفتم مهرماه) در امواج خروشان خزر غرق شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه