logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل امور روستایی استان قزوین:

شورای امور عشایر در قزوین راه اندازی می‌شود

شورای امور عشایر در قزوین راه اندازی می‌شود
مدیرکل امور روستایی استان قزوین گفت: عشایر ما متولی نداشتند و برای اولین بار در استان برای رفع نیازهای عشایر مدیریت عشایری اعطا شده و بزودی شورای امور عشایر را راه اندازی می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ کریم حبیبی انبوهی مدیرکل امور روستایی استان قزوین پیش از ظهر امروز(پنج شنبه) در معاونت عمرانی استانداری با اشاره به پانزدهم مهرماه که به نام "روز روستا" نامگذاری شده است، اظهار کرد: همایش کشوری امروز با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود که یکی از دهیاران خانم قزوین به عنوان نماینده دهیاران در این همایش سخنرانی می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: به مناسبت روز روستا، برگزاری همایش‌های شهرستانی، دیدار با روستاییان، تجلیل از تولیدکنندگان اقتصادی و هنری روستاها، افتتاح پروژه‌ها و برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات روستایی و صنایع دستی و هنری در آبیک و بویین زهرا است. 

این مسئول بیان کرد: براساس آخرین سرشماری سال ۹۵ در روستاها تعداد ۱۱۲۷ آبادی در استان قزوین وجود دارد که ۸۸۷ آبادی دارای سکنه و ۸۲۳ روستا در استان وجود دارد که هرنقطه خارج از شهر که دارای سکنه یا غیر سکنه است به نام آبادی تعریف می‌شود. 

وی ابراز کرد: جمعیت روستایی استان ۳۲۱۶۱۰ نفر است که ۲۵درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند. 

حبیبی عنوان کرد: هم اکنون ۵۳۰دهیاری در استان قزوین وجود دارد که برای ۱۰۹ روستای واجد شرایط درخواست تاسیس دهیاری شده که به ۵۳۰ دهیاری قبلی اضافه می‌شوند. 

وی اضافه کرد: از کل جمعیت استان ۲۹۵۲۵۰هزار نفر مشمول مدیریت روستایی هستند و از آغاز تاسیس دهیاری‌ها تا سال ۹۲، ۹۵ میلیاردتومان بودجه به دهیاری ها اختصاص یافته بود و طی چهارسال گذشته این میزان به ۲۱۲میلیارد تومان رسیده و در مجموع ۳۰۷ میلیارد تومان بود. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

مدیرکل امور روستایی قزوین خاطرنشان کرد: تعداد پروژه هایی که از اغاز تاسیس دهیاری‌ها تا به امروز به بهره برداری رسیده ۴۷۹۲ پروژه بوده است. 

وی با بیان اینکه از اغاز سال جاری تاکنون ۴۶۴پروژه اجرایی شده، گفت: دهیاری‌ها از بودجه عمومی دولت اعتباری دریافت نمی‌کنند و اصل اعتبار از محل مالیات بر ارزش افزوده است که از این میزان در کل ۷۰ درصد برای شهرداری‌ها و ۳۰درصد برای دهیاری‌هاست. 

حبیبی اعلام کرد: از زمان انتخابات شوراها تا شهرریورماه دوره مدیریت روستاها برای شوراهای جدید روستایی برگزار شد که ۲۱۰۰نفر در این دوره آموزش داده شدند. 

وی از راه اندازی شورای امور عشایری خبرداد و بیان کرد: تعداد عشایر ما براساس سرشماری سال ۹۷ به میزان ۲۲۰۰نفر بود که هر ۱۰سال یکبار انجام می‌شود. 

این مسئول در پایان بیان کرد: متاسفانه عشایر ما متولی نداشتند و برای اولین بار در استان برای رفع نیازهای عشایر مدیریت عشایری اعطا شده و بزودی شورای امور عشایر را راه اندازی می‌کنیم. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه