زارعی:
سفر ظریف به قطر در راستای توسعه روابط با همسایگان صورت گرفت/ ایران به عنوان قدرت منطقه نمی تواند نسبت به بحران یمن بی تفاوت باشد
کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: سفر وزیر خارجه ایران به منطقه در چارچوب توسعه روابط ایران و همسایگان صورت می گیرد و طبیعتا در این سفرها، آخرین تحولات منطقه ای و موضوعات مورد توجه دوطرف مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعدالله زارعی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان به قطر و عمان گفت: رفت و آمد یک کشور به کشورهای همسایه امری کاملا طبیعی است و هرکشوری به گسترش روابط با همسایگان خود نیاز دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان,این کارشناس مسائل منطقه ابراز کرد: سفر وزیر خارجه ایران به منطقه در چهارچوب توسعه روابط ایران و همسایگان صورت می گیرد و طبیعتا در این سفرها، آخرین تحولات منطقه ای و موضوعات مورد توجه دوطرف مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
,وی افزود: دراین زمینه طرفین دیدگاه های خود را نسبت به موضوعات ارائه می کنند و مواضع طرف مقابل را نسبت به مسائل مختلف می شنوند.
,زارعی تاکید کرد: اینگونه سفرها الزاما به این معنا نیست که کشور خاصی در منطقه محل بحث است و اینکه دو کشور بخواهند مواضع خاصی علیه کشور سوم داشته باشند بلکه در چنین مواقعی به موضوعات ایجابی پرداخته می شود.
,وی اظهار داشت: به طور مثال امروز با بحرانی به نام یمن در منطقه مواجهیم که این امر بر وضع عمان اثر گذار است و طبیعتا عمانی ها مایلند بحران یمن به نحوی حل و فصل شود؛ ایران هم از این حیث که یک قدرت منطقه ای مسئول است نمی تواند نسبت به بحرانی که منطقه را تحت تاثیر قرار داده بی تفاوت باشند.
,این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: لذا بین کشورها گفتگو صورت می گیرد بلکه دو کشور بتوانند راهی برای حل و فصل موضوعات اینچنینی پیدا کنند.
,زارعی خاطرنشان کرد: همچنین دو کشور در خصوص کاهش تنش در منطقه در حوزه عربی و اسلامی گفتگو کرده و تلاش می کنند پایه های یک همکاری را برای حل مسئله ایجاد کنند؛ لذا در این چهارچوب می توان سفر وزیر امور خارجه را مورد بررسی قرار داد.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه