فرمانده انتظامی گلستان مطرح کرد؛
کشف 109 میلیاردی کالای قاچاق در گلستان/ 2 هزار و 281 متهم کالای قاچاق در گلستان دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف یکصد و نه میلیارد ریال کالای قاچال در استان گلستان توسط ماموران نیروی انتظامی در نیمه نخست سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "علی اکبر جاویدان" فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان در جمع خبرنگاران گلستانی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی گفت: در این هفته، نیروی انتظامی استان گلستان با 100 برنامه متعدد، بخش کوچکی از عملکرد خود را به نمایش در خواهد آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین,وی در ادامه افزود: هفته ناجا ایامی برای نشان دادن بخشی از توان انتظامی و اجتماعی پلیس برای برخورد با ناهنجاریها و کاهش آسیبهای اجتماعی با مشارکت همه جانبه مردم و دستگاههای مختلف است و مردم عزیز بدانند که سربازان نیروی انتظامی، خادمی کوچک برای آسایش مردم هستند و اجازه نخواهند داد برخی از مجرمین و خلاف کاران که در صدد سلب آسایش و امنیت مردم هستند، خللی در زندگی مردم ایجاد نمایند.
,* رشد 36 درصد جرائم رایانه ای در گلستان در 6 ماه نخست 1396
, * رشد 36 درصد جرائم رایانه ای در گلستان در 6 ماه نخست 1396, * رشد 36 درصد جرائم رایانه ای در گلستان در 6 ماه نخست 1396,"جاویدان" در ادامه از افزایش جرائم اینترنتی در گلستان خبر دادو اظهار کرد: متاسفانه جرائم اینترنتی در 6 ماه نخست سال جاری در استان گلستان بالغ بر 36 درصد رشد داشته است که میطلبد مردم عزیز با همکاری نیروی انتظامی از رشد این جرائم در گلستان، جلوگیری به عمل آورند.
,* دو هزار و دویست و هشتاد و یک متهم در زمینه قاچاق در گلستان دستگیر شدند
, * دو هزار و دویست و هشتاد و یک متهم در زمینه قاچاق در گلستان دستگیر شدند, * دو هزار و دویست و هشتاد و یک متهم در زمینه قاچاق در گلستان دستگیر شدند,فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان همچنین در خصوص میزان کشفیات کالای قاچاق در گلستان نیز اشاره ای کرد و گفت: در حوزه قاچاق کالا و ارز، دو هزار و 400 فقره پرونده در نیمه نخست امسال تشکیل پرونده انجام شده است که ارزش ریالی آن بالغ بر 109 میلیارد ریال بوده است.
,وی در پاسخ به این سوال که در این رابطه چه تعداد افراد دستگیر شده اند، افزود: در این مدت 2 هزار و 281 نفر متهم دستگیر شدهاند.
,فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان در پایان خاطر نشان کرد: بیشتر کالا های کشف شده در استان در زمینه های لوازم های آرایشی و بهداشتی ، مکمل های ورزشی، مواد غذایی و دامی بوده است که با هوشیاری پلیس، این کالاهای قاچاق به سرمنزلگاه خود نرسیدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه