logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی فردیس خبر داد:

کاهش ۲۷ درصدی تصادفات در فردیس/ شناسایی هفت نقطه حادثه خیز

کاهش ۲۷ درصدی تصادفات در فردیس/ شناسایی هفت نقطه حادثه خیز
سرهنگ ایوب احمدی گفت: هفت نقطه حادثه خیز در فردیس مورد شناسایی قرار گرفته شده است و اقدامات لازم در جهت کاهش حوادث در این نقاط انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ ایوب احمدی  فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فردیس صبح امروز (یکشنبه) در گفتگو با پایگاه خبری فردیسان با تبریک فرارسیدن هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: هفته نیروی انتظامی مجالی برای ایجاد تعامل و ارتباط با مردم است. وی افزود: سعی داریم در این هفته به موضوعاتی همچون مطالبات مردمی رسیدگی ‌کنیم و اقدامات اداره پلیس را به سمع و‌نظر مردم برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,

فرمانده انتظامی فردیس در ادامه با بیان اینکه در این هفته مرکز خدمات تعویض پلاک‌ خودرودر فردیس افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: این مرکز به منظور سهولت در تردد و ‌رفت و آمد شهروندان به انجام می‌رسد.

,

سرهنگ احمدی در ادامه با اشاره به جمعیت بالای فردیس و حجم بالای رفت وآمد شهروندان خاطرنشان کرد: طرح یک طرفه شدن خیابان شهید هدایتکار مشکین دشت به منظور کاهش ترافیک انجام شد که رضایت شهروندان را به همراه دارد.

,

وی در ادامه  بیان داشت: در راستای اجرای طرح ترافیکی در فردیس نیز یکطرفه کردن برخی خیابان های منتهی به خیابان اصلی و اجرای طرح زوج و‌فرد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

,

این مسئول با اشاره به اینکه کاهش ۲۷ درصدی تصادفات در فردیس گفت: هفت نقطه حادثه خیز در فردیس مورد شناسایی قرار گرفته شده است و اقدامات لازم در جهت کاهش حوادث در این نقاط انجام شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه