logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با حضور مسئولان فرهنگی تبریز؛

انجمن دانش آموختگان تئاتر تبریز افتتاح شد

انجمن دانش آموختگان تئاتر تبریز افتتاح شد
طی مراسمی با حضور مسئولان فرهنگی تبریز، مدیر خانه تئاتر ایران و جمعی از اهالی هنرهای نمایشی آذربایجان شرقی، انجمن دانش آموختگان تئاتر تبریز افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، علی فتوحی، رییس هیات مدیره انجمن دانش اموخته های تئاتر تبریز شامگاه شنبه در آئین افتتاح این تشکل در خانه هنرمندان تبریز اظهار داشت: استارت تشکیل این انجمن از تیرماه ۹۵ شروع شده و با همکاری فرمانداری تبریز، هیئت موسس آن تشکیل و در مدت 9 ماه به طور رسمی ثبت گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی ادامه داد: در انتخاباتی که بین اعضای این انجمن برگزار شد، آقای جمال حسین پور توانا به عنوان مدیرعامل، علی فتوحی رییس هیئت مدیره، سیروس مصطفی نایب رییس، رامین ریاضی خزانه دار، و آقای فتحی پور هم دیگر عضو هیئت مدیره این تشکل انتخاب شدند.

,

فتوحی، هدف از تشکیل این انجمن را جذب افراد دانش آموخته و مستعد تئاتر تبریز و ایجاد هماهنگی در برنامه های مختلف عنوان کرد و گفت: جذب و افزایش مخاطبان تئاتر،نهادینه کردن تئاتر در جامعه، کارآفرینی برای فارغ التحصیلان این رشته، برگزاری همایش ها و دوره های آموزشی، برگزاری برگزاری جشنواره های  مختلف نمایشی، چاپ نشریات تخصصی و نیز جذب حامیان مردمی برای این رشته ی هنری و در نهایت، برقراری ارتباط دوسویه با گروه های دولتی و غیردولتی ملی و بین المللی از دیگر اهداف تعیین شده برای انجمن دانش آموختگان تئاتر تبریز بوده  است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه