logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس پیشگیری اداره بهزیستی نطنز:

طرح آموزشی پیشگیری از معلولیت ها در مدارس نطنز اجرا می شود

طرح آموزشی پیشگیری از معلولیت ها در مدارس نطنز اجرا می شود
کارشناس پیشگیری اداره بهزیستی نطنز گفت: طرح آموزشی پیشگیری از معلولیت ها برای پایه های دهم و یازدهم آموزش و پرورش اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآوای نطنز؛ سید علی واقفی از اجرای طرح پیشگیری از معلولیت ها در مدارس نطنز خبر داد و اظهار کرد: هدف از این طرح که با مشارکت اداره بهزیستی و اداره آموزش و پرورش اجرا می شود آگاهی بخشی در زمینه معلولیت های مختلف به دانش آموزان و خانواده های آنان و پرهیز و پیشگیری از بروز معلولیت های مختلف است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,

کارشناس پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان نطنز افزود: این طرح در مدارس متوسطه و تنها برای پایه های دهم و یازدهم برگزار می شود و شامل مدارس دخترانه و پسرانه خواهد شد.

,

وی تصریح کرد: با هماهنگی اداره کل بهزیستی استان اصفهان زهرا سخنور از کارشناسان ژنتیک به عنوان مدرس این کلاس ها انتخاب شده است و توضیحاتی را پیرامون مسائل ژنتیکی و دلایل معلولیت و غیره در اختیار دانش آموزان قرار می دهد.

,

کارشناس پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان نطن با بیان این که این طرح از هفته گذشته آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد، گفت: با اجرای این طرحِ آگاه سازی به مرور زمان آمار معلولان در جامعه از طریق پیشگیری کاهش می یابد، چرا که بسیاری از معلولیت ها با اقدام های به موقع قابل پیشگیری هستند.

,

وی خاطر نشان کرد: جامعه هدف طرح «آگاه سازی و پیشگیری از معلولیت ها» دانش آموزان، مربیان و والدین دانش آموز هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه