رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اردستان خبرداد؛

زیر سازی و آسفالت روستای ظفرقند اردستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال

زیر سازی و آسفالت روستای ظفرقند اردستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال
رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اردستان گفت: تاکنون برای زیرسازی و آسفالت معابر اصلی روستای ظفرقند اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰میلیون ریال هزینه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان ؛ احمد علی یزدان پناه اظهار کرد: عملیات بهسازی روستای ظفرقند اردستان در دست اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان ؛ , صبح اردستان,

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اردستان گفت: برای بهسازی این روستا بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ متر مربع عملیات زیرسازی معابر و خیابان ها انجام شده است.

,

وی افزود: تاکنون برای زیرسازی و آسفالت معابر اصلی این روستا اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰میلیون ریال هزینه شده است.

,

یزدانیناه تاکید کرد: عملیات آسفالت معابر فرعی روستا در دست اجرا بوده و همچنین عملیات سنگ کاری محدوده استخر این روستا نیز بزودی شروع می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه