رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌‌شرقی؛

عده‌‌ای درصدد تحمیل گزینه‌‌ی سیاسی تندرو به وزارت علوم هستند/ رئیس دانشگاه تبریز پیشنهاد نهایی مجمع برای تصدی پست وزارت است

عده‌‌ای درصدد تحمیل گزینه‌‌ی سیاسی تندرو به وزارت علوم هستند/ رئیس دانشگاه تبریز پیشنهاد نهایی مجمع برای تصدی پست وزارت است
نماینده بناب از تلاش‌‌های پشت‌‌پرده یک جناح سیاسی برای ارائه پست وزارت علوم به اصلاح‌‌طلبان تندرو خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضیاءالله اعزازی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با بیان اینکه آذربایجان از تمامی سلایق سیاسی نیروهای کارآمد و زبده‌‌ای دارا می‌‌باشد، بر لزوم معرفی وزیر آذربایجانی برای تصدی پست وزارت علوم تاکید کرد و ابراز داشت: ما آقای پورمحمدی را مطرح کردیم، اگر او انتخاب شود چه بهتر، اگر نه گزینه‌‌های دیگری از آذربایجان انتخاب شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با بیان اینکه منادی از سوی مجمع به‌‌عنوان گزینه‌‌ی اول معرفی نشده بود، تصریح کرد: با این نماینده سابق مجلس دوست هستم و در جایگاه فعلی نیز از وی حمایت می‌‌کنم، اما برای معرفی وزیر معیارهای خاصی وجود دارد که باید مدنظر قرار گیرد.

,

این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه عده‌‌ای درصدد روی کار آوردن وزیری تندرو با سلایق سیاسی خاص هستند، متذکر شد: چنانچه وزارت علوم به دست اشخاص افراطی سپرده شود، مسایل سیاسی بر مباحث علمی چیره خواهد شد و این به‌‌نفع کشور نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه