رئیس کل دادگستری استان کرمان:
مقابله با مفاسد اقتصادی در دستور کار جدی دستگاه قضائی استان کرمان قرار دارد
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت:مقابله با مفاسد اقتصادی در دستور کار جدی دستگاه قضائی استان کرمان قرار دارد و طی چند سال گذشته اقدامات موثری در این زمینه صورت پذیرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان؛ یدالله موحد صبح امروز در نشست تعاملی با سردار ابوحمزه،فرمانده سپاه ثارالله استان وهیات رییسه و جمعی از معاونین سپاه که در محل دادگستری کرمان برگزار گردید،اظهار داشت: در پرونده های مختلفی از جمله جاسوسی،فتنه ومقابله با مفاسد اقتصادی حرکت های اثر گذار خوبی با هماهنگی بین دو مجموعه سپاه و دادگستری استان صورت پذیرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان؛,
وی عنوان کرد:با همکاری سپاه استان کرمان پرونده های مختلفی را دنبال کرده ایم و ثمرات وبرکات خوبی را برای استان ونظام داشته است و امیدواریم روز به روز این همکاری ها در جهت حفظ منافع عمومی و نظام تقویت شود و همچون گذشته ادامه داشته باشد.
,
رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد:در همه ی پرونده ها خصوصا پرونده هایی با موضوعاتی همچون مفاسد اقتصادی تمام سعی دستگاه قضائی اجرای عدالت است که هیچگونه ظلمی به اطراف پرونده صورت نگیرد وتنها قانون اجرا شود.
,
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان خاطرنشان ساخت:کشور در یک موقعیت حساس وخطیری قرار دارد و امروز دشمنان ملت وانقلاب با تمام ظرفیت وارد میدان شده اند وارکان اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران راهدف قرار داده اند.
,
موحد تصریح کرد:امروز از سوی دشمنان نظام ،ارکان نظام به ویژه قوه قضائیه و سپاه مورد انواع تهاجم ها قرار گرفته است که نشانگر این واقعیت است که این ارکان چه میزان اثرگذار بوده اند.
,
این مقام ارشد قضائی در استان کرمان بیان داشت: ارکان نظام با یک نگرش نوین و رویکرد هماهنگ موضوعات مختلف را در سطح ملی و استانی دنبال می کنند.
,
وی بر ضرورت حفظ انقلاب تاکید کرد وافزود:مجموعه قوه قضائیه چه در سطح ملی و استانی انقلابی عمل می کند و رسالت اصلی امروز این است که با هماهنگی وهمدلی از موازین انقلاب و کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع نماییم.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه