دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد:
از هفته ی آینده سرویس های درون دانشگاه راه اندازی می شود/از تابستان پیگیر مشکلات دانشکده ی پتروشیمی هستیم
سینا رهنما دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد گفت:موارد و مشکلات دانشکده ی پتروشیمی دانشگاه بجنورد را از تابستان دنبال می کنیم و پیگیر حل مشکلات این دانشکده هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دانشجویان بیدار، سینا رهنما دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد درگفتگو با دانشجویان بیدار گفت:موارد و مشکلات دانشکده ی پتروشیمی دانشگاه بجنورد را از تابستان دنبال می کنیم و پیگیر حل مشکلات این دانشکده هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,وی افزود:بخش از مشکلات تاسیساتی و عمرانی مربوط به تاخیر پیمانکاران است.
,,
رهنما بیان کرد:یکی از مشکلات جدی این دانشکده دور بودن از امکانات دانشگاه و درب ورودی دانشگاه است که با پیگیری های انجام شده ان شاالله در هفته ی اینده این مشکل حل می شود و سیستم های حمل و نقل در دانشگاه نیز شروع به فعالیت خواهد کرد.
,دبیر شورای صنفی در پایان گفت:مجموعه ی شورای صنفی دانشگاه بجنورد شدیدا پیگیر حل مشکلات دانشجویان می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه