مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان:
50درصد از وجوه وش خریداری شده پنبه کاران گلستان پرداخت شد
مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان از پرداخت نیمی از وجوه وش خریداری شده این نهاد در استان خبر داد و گفت: 50 درصد از وجوه وش خریداری شده پنبه کاران گلستان پرداخت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حکیم گلدی زاده" مدیرکل تعاون روستایی گلستان در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص این خبر گفت: از ابتدای طرح خرید تضمینی وش پنبه تاکنون در استان گلستان بیش از 4 هزار و 500 تن وش از کشاورزان گلستانی توسط مراکز خرید شبکه تعاونی روستایی استان خریداری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: باپیگیریهای بعمل آمده از سوی سازمان تعاون روستایی استان تاکنون بالغ بر 72میلیارد ریال معادل 50 درصد از وجوه وش پنبه خریداری شده است.
,مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان تصریح کرد: وجه پرداختی در مراکزخرید تضمینی شبکه تعاونی روستایی درسطح استان به حساب کشاورزان پنبه کار گلستانی واریز شد.
,بر اساس این گزارش، در سال زراعی جاری نرخ تضمینی اعلامی هر کیلوگرم وش پنبه رقم دو سفید معادل 31 هزار و 964ریال تعیین شده بود.
,کشت پنبه در گلستان در سال های نه چندان دور رواج داشت و این استان به عنوان سرزمین طلای سفید شناخته می شد، اما با توسعه دیگر کشت ها و دوره طولانی کاشت، داشت و برداشت این محصول و مقرون به صرفه نبودن برای کشاورز، جای خود را به دیگر محصولات داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه