دهیار روستای دوحصاران سرایان مطرح کرد

گلایه‌ دامداران سرایانی از روند کند برق‌برسانی به روستای دوحصاران

گلایه‌ دامداران سرایانی از روند کند برق‌برسانی به روستای دوحصاران
دهیار روستای دوحصاران بخش آیسک شهرستان سرایان از این‌که با گذشت بیش از 2 سال از نصب تیرهای برق، هنوز برای سیم‌کشی و برق‌رسانی به محله دام‌داری دوحصاران اقدام نشده است، گلایه‌مند هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد عرب دهیار روستای دوحصاران سرایان در گفتگو با سرایان‌بیدار، از برق‌دار نشدن محله دامداری این روستا با وجود نصب تیرهای برق در منطقه انتقاد کرد و گفت: در این محله بیش از 100 راس گاو وجود دارد و تعداد زیادی از اهالی این روستا با فعالیت در این دامداری‌ها امرار معاش می‌کنند اما به دلیل برق‌دار نشدن این منطقه، دام‌داران مجبور به خرید موتور برق با هزینه زیاد و گرفتن وام شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان‌بیدار،,

 

,

وی بابیان‌این‌که این مسئله باعث افزایش هزینه‌های گاوداران شده است افزود: با توجه به نزدیک شدن فصل سرما، موتوربرق‌ها صبح روشن نمی‌شود و به همین دلیل دام‌داران اوایل صبح برای دوشیدن شیر دام با مشکل مواجه هستند.

,

 

,

دهیار روستای دوحصاران اظهار کرد: با پیگیری‌های زیاد مسئولان جهاد کشاورزی در سال 1394 اقدام به نصب تیر برق با کمک خود اهالی شد اما با گذشت دو سال هنوز برای سیم‌کشی و برق‌رسانی اقدام نشده که این مسئله اعتراض شدید مردم را در پی داشته است.

,

 

,

عرب از مسئولان خواست، برای ترغیب روستائیان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها که خود منشا بسیاری از مشکلات دیگر است، نسبت به رفع مشکلات و ماندگاری آنان همت و تلاش بیشتری داشته باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه