امروز بعد از اقامه نمازجمعه در نوشهر:

لحظه به لحظه راهپیمایی نمازگزاران نوشهری در اعتراض به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل

لحظه به لحظه راهپیمایی نمازگزاران نوشهری در اعتراض به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل
مراسم راهپیمایی نمازگزاران نوشهری در اعتراض به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل دقایقی پیش همزمان با سراسر کشور در شهرستان نوشهر در حمایت از کودکان بی دفاع غزه آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از نوشهر آنلاین، نمازگزاران نوشهری امروز بعد از اقامه نماز جمعه در راهپیمایی گسترده ای در اعتراض به جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی با شعار «اسرائیل کودک کش نابود باید گردد» شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نوشهر آنلاین, نوشهر آنلاین, نوشهر آنلاین, نوشهر,

۱۴:۲۳ مراسم راهپیمایی مردم مومن و ولایی شهرستان نوشهر دقایقی پیش از مصلی امام خمینی(ره) به سمت آموزش و پرورش این شهرستان آغاز شد.

, ۱۴:۲۳ , ۱۴:۲۳, نوشهر,

۱۴:۲۵ راهپیمایان با سردادن شعارهای «جنایات صهیونیست زیر سر آمریکا است، هر فتنه ای تو دنیا زیر سر آمریکا است، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا» انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام می کنند.

, ۱۴:۲۵ , ۱۴:۲۵ ,

۱۴:۲۸ زهرا دانش آموز ۱۱ ساله نوشهری به خبرنگار ما گفت: امروز در این راهپیمایی شرکت کردم که بگویم دردهای کودکان غزه و فلسطین دردهای ما هم هست.

, ۱۴:۲۸ , ۱۴:۲۸ , نوشهر, خبر,

۱۴:۳۰خانم تربتی ۳۰ساله که کارمندیکی از ادارات نوشهر خود را معرفی می کند افزود: خودم مادر هستم و درک میکنم مادران داغدیده غزه چه رنجی را تحمل می کنند، با شرکت در این راهپیمایی می خواهم احساس همدردی خودم را با مادران غزه که کودکان خود را در این جنگ از از دست دادند ابراز کنم.
۱۴:۳۲خانم مرادی که خانه دار است با اشاره به اینکه انشالله آه مادران غزه دامن دشمنان خونخوار غزه را میگیرد خاطرنشان کرد: می خواهم با شرکت در این راهپیمایی خشم خود را نسبت به جنایات این رژیم نامشروع اعلام کرده و با امام زمان خود تجدید بیعت کنم.
۱۴:۳۵پرچم های فلسطین و حزب الله به همراه پرچم ایران در دستان کودکان که با والدین خود در راهپیمایی شرکت کرده اند عزم آنها را در حمایت از مسلمانان فلسطین و غزه نشان می هد.
۱۴:۳۷ آقای گلپور دیگر شهروند نوشهری که با پرچم فلسطین در این راهپیمایی شرکت کرده گفت: امروز شرکت کردم تا بگم غزه تنها نیست.
۴۰: ۱۴ آقای مصطفوی ۳۸ ساله کارمند افزود: ما هم امروز هم صدا با مردم داغدیده غزه فریاد میزنیم تا اسرائیل کودک کش بداند غزه خیلی هم بی کس نیست .
۱۴:۴۱ مصطفی کودک ۷ساله نوشهری که با پدرش در این راهپیمایی شرکت کرده در پاسخ به سوال خبرنگار ما علت حضور خود در راهپیمایی را اینگونه بیان کرد: بچه های هم سن من الان دوستدارن برن بازی کنن ولی چرا باید روی زمین دراز بکشن؟

, ۱۴:۳۰, ۱۴:۳۰, نوشهر,
, ۱۴:۳۲, ۱۴:۳۲,
, ۱۴:۳۵, ۱۴:۳۵,
, ۱۴:۳۷, ۱۴:۳۷, نوشهر,
, ۴۰: ۱۴ , ۴۰: ۱۴,
, ۱۴:۴۱, ۱۴:۴۱, نوشهر, خبر,

۱۴:۴۲خانم فاطمه حق گو ۲۰ ساله دانشجو رشته هنر گفت: رمز مقاومت ، ایستادگی مادران خون به جگر شده غزه است.
۱۴:۴۵ خانم محتشم فرهنگی بازنشسته که با صلابت خاصی شعارهای راهپیمایی را به همراه دیگر راهپیمایان نوشهری سر می دهد تصریح کرد: اشک همه ی مادران داغدیده غزه انشالله سیل شده و اسرائیل را با خودش خواهد برد .

, ۱۴:۴۲, ۱۴:۴۲,
, ۱۴:۴۵ , ۱۴:۴۵, نوشهر,

۱۴:۴۶ شعار غزه مظلوم شده کربلا / یبن الحسن مهدی قرآن بیا از جمعیت شنیده می شود.
۱۴:۴۷ آقای نهاوندی ۵۶ ساله بازاری نوشهری با اشاره به اینکه مردم شهرستان نوشهر مثل همیشه در صحنه حضور دارند اذعان داشت: مردم غیور نوشهر مثل همیشه با اراده ای قوی با مشت های گره کرده آماده اند تا مشت محکمی بر زیاده گویی های اسرائیل کودک کش بزنند.
۱۴:۴۸ خانم رحمانی فر ۳۲ ساله خانه دار با بیان اینکه آماده ام تا به غزه بگویم حمایتت میکنیم اظهار داشت: غزه مثل قبل تو به مقاومتت ادامه بده روزی این سنگهای دستت کوهی میشوند در مقابل دشمنانت می ایستند.

, ۱۴:۴۶ , ۱۴:۴۶,
, ۱۴:۴۷, ۱۴:۴۷, نوشهر, نوشهر, نوشهر,
, ۱۴:۴۸ , ۱۴:۴۸,

۴۹: ۱۴ آقای صمدی نانوای نوشهری به این سخن امام خمینی(ره) که ‘ فلسطین پاره تن من است’ اشاره و عنوان کرد: به نظر من وظیفه هر ایرانی است که با شرکت در این راهپیمایی انزجار خود را از جنایتهای رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی نشان دهد.
وی با اشاره به سکوت سازمان ملل را در برابر این کودک کشی رژیم صهیونیستی افزود: به نظر من سازمان ملل یک سازمان جعلی است ، چون در این جنایت که حتی غیر مسلمانها هم با دیدن این صحنه ها سکوت نمی کنند، سکوت کرده و حرفی برای گفتن ندارد.
۱۴:۵۰ مهران دانش آموز ۱۶ ساله نوشهری گفت: اسرائیل بداند هر چقدر جری تر از گذشته شود ما نیز شجاع تر میشویم.
۱۵:۰۰ پایان مراسم راهپیمایی که با خواندن دعا برای آزادی مردم مظلوم غزه از چنگال اسرائیل غاصب همراه بود در نوشهر

, ۴۹: ۱۴ , ۴۹: ۱۴, نوشهر,
,
, ۱۴:۵۰ , ۱۴:۵۰, نوشهر,
, ۱۵:۰۰, ۱۵:۰۰, نوشهر,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه