در دیدار با مسئولان بازرگانی گلستان با سفیر ایران در فرانسه چه گذشت؛
بانک اطلاعاتی در بخش اقتصادی بین ایران و فرانسه تشکیل شود/ گلستان ظرفیت بالایی برای صادرات دارد+تصاویر
در راستای سفر یک هیات تجاری- بازاریابی استان گلستان به کشور فرانسه، ظرفیت های تجاری استان گلستان به اطلاع سفیر ایران در فرانسه و مسئولین فرانسوی منتقل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "ابوالقاسم دلفی" سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه در دیداربا هیات تجاری - بازاریابی استان گلستان گفت: فرانسه کشوری پیشرفته و دارای تکنولوژی روز دنیا می باشد، تجار این کشور در زمینه همکاری کشاورزی، دامپروری و خودرو آمادگی دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین,وی افزود: کثرت توافق نامه و قرارداد های منعقده دو کشور نشان دهنده بستر توسعه همکاری ها می باشد، که به عنوان مثال، فرانسه جزو خریداران واقعی گیاهان دارویی ایران است و در این رابطه توافقات مطلوبی حاصل گردیده است.
,"دلفی" ادامه داد: با عنایت به سیاست وزارت امور خارجه بر توصعه صادرات مواد غیر نفتی، سفارت جمهوری اسلامی ایران در فرانسه از تجار و فعالین اقتصادی که تمایل به فعالیت در فرانسه دارند حمایت خواهد کرد و در این راستا همکاری لازم انجام می شود.
,همچنین در ادامه نیز، "امیر یوسفی" رییس کمیسیون کشاورزی اتاق گرگان و سرپرست هیات اعزامی به فرانسه در این نشست به معرفی استان گلستان پرداخت و بیان کرد: محصولات کشاورزی استان ظرفیت بالایی در صادرات می باشد و می توان در این زمینه همکاری خوبی با پاریس برقرار کرد.
,وی نقش سفارت را در توسعه مراودات موثر دانست و اشاره کرد: ظرفیت جذب سرمایه گذار در زمینه تولید و پرورش میگو در استان گلستان بالا می باشد. همچنین تکمیل بیش از 300 هکتار سایت پرورش میگو با نگاه صادرات، در استان گلستان پتانسیل خوبی جهت همکاری می باشد.
,
در ادامه، "اسدا.. قره خانی" سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: می بایست زمینه سازی برای توسعه همکاری ها در بخش اقتصادی و ایجاد بانک اطلاعاتی بین دو کشور از اولویت ها باشد.
وی افزود: برای تجارت ابتدا باید اطلاعات کافی وجود داشته باشد، سفارت می تواند کمک شایانی در این رابطه داشته باشد.
,
,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه