امام جمعه شهرستان گلوگاه

اسرائیل بداند هر سلاحی داشته باشد در مقابل ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند

اسرائیل بداند هر سلاحی داشته باشد در مقابل ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند
اسرائیل هر سلاحی داشته باشد و هر کشوری آنها را حمایت کند باید بداند که در مقابل ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند و باید منتظر عواقب کار خود باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عنقانیوز، حجه الاسلام میراحمدی در خطبه های امروز نماز جمعه شهرستان گلوگاه گفت: استکبار و داعش فکر می کنند که قبور را تخریب کنند می توانند کاری کنند که ائمه و مظلومیت آنها از ذهن مسلمانان از بین برود. مگر حضرت فاطمه زهرا(س) قبری دارد ولی در ذهن و جان مسلمانان است و تا اسم ایشان می آید ناگهان اشک از چشمان مسلمانان سرازیر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عنقانیوز, عنقانیوز, عنقانیوز,

امام جمعه گلوگاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به همه جهان صادر شده است افزود: در آمریکا و اروپا و همه جای جهان هر روز به شمار کسانی که از آمریکا و اسرائیل نفرت پیدا می کنند افزوده می شود. علت کشتار مردم مظلوم فلسطین و غزه این است که این مردم دوستدار انقلاب اسلامی هستند و ما باید از این مردم حمایت کنیم و هر کسی چه در داخل و چه در خارج از کشور از مردم غزه حمایت نکرد دهانشو باید خرد کرد.

 میراحمدی افزود: مردم غزه به خاطر ما و اسلام دارند کشته می دهد و مقاومت می کند، همه فلسطینی ها باید مسلح به سلاح نظامی شوند این تنها راه نجات مسلمانان است و همه مسلمانان باید هوشیار و متحد باشند تا از این امتحان سربلند بیرون بیایند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه