سخنگوی سازمان آتشنشانی اصفهان:
سقوط از کوه صفه جان بانوی ۳۰ ساله را گرفت/ علت حادثه در دست بررسی است
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مرگ بانوی ۳۰ ساله براثر سقوط از کوه صفه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شریعتی در گفتوگو با صاحبنیوز، اظهار کرد: در ساعت 16:46 عصر دیروز در تماسی تلفنی با سامانه 125 آتش نشانی یک مورد گزارش سقوط فردی در بخشی از ارتفاعات کوه صفه گزارش شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحبنیوز,سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه ستاد فرماندهی آتش نشانی به سرعت گروه تخصصی امداد و نجات کوهستان از ایستگاه شماره ۱۲ را به محل حادثه اعزام کرد، با اظهار تأسف گفت: در این حادثه بانوی 30 سالهای از ارتفاع حدود یکصد متر سقوط کرد که براثر آن در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داده بود.
,وی با اشاره به موقعیت جسد که در ارتفاعات قرار داشت، اظهار کرد: گروه تخصصی امداد و نجات کوهستان با رعایت تمامی موارد ایمنی، پس از تهیه کارگاه مربوطه در این خصوص و ثابت کردن جسد بر روی برانکارد، با استفاده از تجهیزات تخصصی عملیات در ارتفاع، جسد را پس از دو ساعت با موفقیت به پایین کوه انتقال دادند.
,شریعتی خاطرنشان کرد: جسد پس از انتقال به پایین کوه به نیروی انتظامی در محل تحویل داده شد.
,سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در مورد علت این حادثه سقوط گفت: علت حادثه توسط پزشکی قانونی و کارشناسان نیروی انتظامی در دست بررسی است.
,توضیح: عکس مربوط به این حادثه نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه