logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به خاطر روزهای خونین غزه

سکوت شرم آور جهانی در مقابل چشمان خونین کودکان غزه

سکوت شرم آور جهانی در مقابل چشمان خونین کودکان غزه
آنچه که امروز صهیونیست های تشنه خون درکشتار، ظلم و ستم به مردم غزه انجام می دهند به تمام معنی جنایت علیه انسانیت است زیرا آنها هیچ گاه ابزاری برای زندگی بشریت نبودند بلکه همیشه ابزاری برای ویرانی بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از اوشیدا،آنچه که امروز صهیونیست های تشنه خون درکشتار، ظلم و ستم به مردم غزه انجام می دهند به تمام معنی جنایت علیه انسانیت است زیرا آنها هیچ گاه ابزاری برای زندگی بشریت نبودند بلکه همیشه ابزاری برای ویرانی بودند.
از اینکه باید گفت کار به جایی رسیده است که برخی از سران کشورها به جای سرزنش رژیم صهیونیستی به ضرر مردم فلسطین با این رژیم همنوایی می کنند،باید تاسف خورد ،باید به حکام عرب که هم دین و مسلک و زبان فلسطینیان هستند گوشزد کرد، همانهایی که اسلام را به بهای کم ارزش و فانی دنیا فروختند که بدانند خداوند متعال نسبت به آنچه که انجام می دهید محاسبه گر است و علاوه بر این تاریخ نیز به خیانت کاران رحم نمی کند و شما ای حکام عرب در برابر موضع تاریخی قرار گرفته اید که خدا برای شما قرار داده است پس خیانت نکنید.

 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اوشیدا,
,
,
,
, ,

آری،باید از درد غربت مسلمانان و مظلومیت آنان خون گریست،کجایند مدعیان حقوق بشر که دم از انسانیت و عدالت در جهان سخن می گویند ..
در غزه عدالت در زیر چکمه های صهیونیست ها له شده است و به یغما رفته است.
اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی چرا سکوت کرده اند؟زمانی که مردم درمانده و رنج دیده غزه نیاز به کمک دارند چرا این سازمانها قادر به متوقف کردن تجاوز رژیم غاصب صهیونیست نیستند.
 

,
,
,
,

,
, ,


بسیاری از مردم جهان امروز با سکوت خود در برابر کشتار کودکان، زنان و پیرمردان و جسدهایی که در خیابانهای غزه بر روی زمین افتاده است تا کسی آنها را در زیر خاک دفن کنند، انسانیت و وجدان خود را دست داده اند. امروز انسانیت هم از دست رفته است ،وجدان های بیدار دنیا برای حمایت و خاموش کردن آتش تجاوز به غزه به پا خیزید و با وجدان انسانی خود کودکان به خاک و خون کشیده غزه را دریابید.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه