رییس پلیس راهنمایی و رانندگی زابل خبر داد:

ثبت ۷۱۴ مورد تصادف طی یکسال/ 639 نفر در این سوانح کشته و مجروح شدند

ثبت ۷۱۴ مورد تصادف طی یکسال/ 639 نفر در این سوانح کشته و مجروح شدند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی زابل گفت: طی سال گذشته ۷۱۴ مورد تصادف در سطح شهرستان زابل رخ داده که از این تعداد ۹ تصادف منجر به فوت افراد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مسعود نیا در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا عنوان کرد: ارتباط پلیس راهور با آموزش و پرورش در راستای ارتقا فرهنگ ترافیکی دانش آموزان تنگاتنگ است و این ارتباط هر ساله بیش از پیش تقویت می شود.

وی افزود: مهم ترین اولویت کاری راهنمایی و رانندگی زابل تکریم ارباب رجوع است که در این راستا فرهنگ سازی و شناسایی نقاط تصادف خیز شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

مسعودنیا با بیان اینکه به منظور شناسایی نقاط حادثه خیز تاکنون مکاتباتی با سازمان های مختلف در شهر زابل انجام شده، عنوان کرد: دوربین های کنترل ترافیک در سال جاری راه اندازی خواهد شد.

وی تصریح کرد: درسال گذشته در مجموع تعداد ۷۱۴ سانحه رانندگی در سامانه ثبت شده و در این راستا ۹ نفر جان خود را از دست داده اند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی زابل خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۵۲۱ فقره سانحه رانندگی جرحی به ثبت رسیده که از این تعداد ۶۳۰ نفر مجروح شده اند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته تعداد پنج هزار و ۱۷۶ دستگاه خودرو و موتورسیکلت شماره گذاری، ۲۵۱ مورد انتقال موتورسیکلت، یک هزار و ۷۷۵ مورد ثبت توقیفات، یک هزار و ۶۰۰ مورد رفع توقیف و ۱۱۳ صدور شناسنامه وکارت المثنی انجام شده است.

مسعود نیا همچنین گفت: در بخش صدور گواهینامه تعداد کل هنر اموزان ثبت نام شده در اموزشگاههای رانندگی سه هزار و ۴۴۷نفر بوده که در این راستا دو هزار و ۳۴۴ نفر موفق به قبولی در آزمون رانندگی شده که تاکنون یک هزار و ۱۲۹ گواهینامه صادر شده است.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه