logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی:

تنها هدف ترامپ از مواضع اخیر امتیازگیری است

تنها هدف ترامپ از مواضع اخیر امتیازگیری است
نماینده شهرستان های نیشابور و فیروزه گفت: جریان سلطه تنها هدفش امتیازگیری بیشتر از جمهوری اسلامی و اعمال تحریم های شدیدتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاجر چنارانی در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز در خصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا، گفت: نطق بی منطق رئیس جمهور آمریکا نشان از بی برنامگی و عصبانیت وی از جمهوری اسلامی ایران بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز ,

 

,

وی افزود: برنامه ترامپ از قبل مشخص بود که چه خواهد گفت، او با این سخنان خود چهره واقعی آمریکا را به جهانیان نشان داد و موجب سرافکندگی و شرمساری نخبگان و مردم آمریکا شد.

,

 

,

چنارانی گفت: آمریکا بد عهد و فرصت طلب است، جریان سلطه تنها هدفش امتیازگیری بیشتر از جمهوری اسلامی و اعمال تحریم های شدیدتر است تا به هر بهانه ای از پیشرفت ایران اسلامی ممانعت کنند.

,

 

,

نماینده نیشابور و فیروزه گفت: مسئولین کشور باید به صراحت پاسخ این یاوه گویی ها را بدهند تا ترامپ بداند ایران به هیچ وجه حاضر به ادامه مذاکره در خصوص مسائل هسته ای نخواهد بود، جمهوری اسلامی به توافقات خود پای بند بوده و در صورت نقض برجام توسط طرف مقابل بی شک ایران هم از برنامه های گسترده ای برای دفاع از حق خود برخوردار است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه