logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

پوستر/بدعهدی توتال در ایران به نفع آمریکا

پوستر/بدعهدی توتال در ایران به نفع آمریکا
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به بدعهدی توتال در این در سال های گذشته تصریح کرد: در سال های گذشته نیز توتال با ایران قرارداد بست اما هیچ کاری را در فاز 11 پارس جنوبی پیش نبرد و در آن طرف با قطر قرارداد دیگری بست و گاز را از میدان مشترک بین ایران و قطر به سمت قطر سوق داد و خارج کرد.
[

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلانیه جدید شرکت فرانسوی توتال مبنی بر خروج از ایران در صورت خروج آمریکا از برجام گفت: از همان روزهای ابتدای شروع مذاکره با توتال و تدوین الگوی جدید قرارداد های نفتی موضوع تحریم ها را مکررا به دوستان مذاکره کننده وزارت نفت تذکر دادیم ولی آنها گوششان هیچ وقت بدهکار این حرف  نبوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خادمی همچنین با بیان اینکه یکسال از قرارداد ایران با توتال می گذرد اظهارداشت: حدود یک سال از قرارداد ایران و توتال می گذرد اما طبق اخرین جلسه ای که با وزیر نفت داشتیم هنوز هیچ کاری از توتال در ایران مشاهده نشده حتی کارگاه و تجهیزات لازم را وارد ایران نکرده است.

,
, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه