مدیرکل استاندارد لرستان خبر داد:
صدور 156تأییدیه آسانسور در6ماه اول امسال در لرستان
مدیرکل استاندارد لرستان گفت: در 6ماه اول امسال در لرستان 156گواهی نامه و تاییدیه آسانسور صادر و اقدامات خوبی به ویژه در شهرهای خرم آباد و بروجرد انجام شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک،مرضیه قنبریان در جلسه شورای استاندارداستان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد،گفت: از سال 1384 در بحث استانداردسازی آسانسورهای برقی و الکتریکی هم مشمول استانداردسازی شدند برهمین اساس قانونا پایان کار به ساختمان های فاقد آسانسور استاندارد نباید داده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی افزود: از شهرداران درخواست داریم که از صدورپایان کار ساختمان هایی که آسانسور استاندارد برخوردار نیستند جلوگیری کنند.
,,
قنبریان اظهار داشت: در 6ماه اول امسال در لرستان 156گواهی نامه و تاییدیه آسانسور صادر و اقدامات خوبی به ویژه در شهرهای خرم آباد و بروجرد انجام شده است.
,,
مدیرکل استاندارد لرستان گفت: مردم می توانند با ارسال کد 10رقمی در پلاک آسانسور به سامانه 10001517 از وضعیت آسانسور اطلاع پیداکنند.
,,
به گفته وی یکی ازمشکلات موجود نداشتن آمار صحیح از آسانسورهای موجود و عدم تعامل 100درصدی بین دستگاه استاندارد و سایر دستگاه های مربوطه است.
,,
قنبریان عنوان با بیان این که برخی از شهر ها مثل دورود کمترین تعامل را در رابطه با استانداردسازی دارند،گفت: درخواست داریم که ادارات و نهاد دولتی وعمومی بیشترین همکاری را در این زمینه داشته باشند چراکه در حال حاضر وضعیت مناسبی در این حوزه برقرار نیست.
,,
به گفته وی پروژه های واحدهای مسکن مهر در سطح استان اکثر مشکل دارند و تنها در 27درصد آسانسورهای مسکن مهر بحث استانداردسازی انجام شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه