رئیس اداره ورزش وجوانان دهگلان خبر داد:

اختصاص بیش از 3 میلیارد تومان به ورزش شهرستان دهگلان

اختصاص بیش از 3 میلیارد تومان به ورزش شهرستان دهگلان
رئیس اداره ورزش وجوانان دهگلان از اختصاص بیش از 3 میلیارد تومان به ورزش این شهر ستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جلیل شکو در گفتگو با دهگلان شیدا، ضمن تبریک هفته تربیت بدنی با اشاره به نامگذاری این هفته گفت از 26 مهر الی 2 آبان ماه به نام هفته تربیت بدنی نامگذاری شده است.


 وی با  اشاره به فعالیتهای ورزش وجوانان شهرستان اظهار داشت : در شهرستان دهگلان 22 هیئت ورزشی به تعداد 2 هزار و 95 ورزشکار بیمه شده وسازمان یافته وجود دارد که در مسابقات شرکت می کنند.


 وی ضمن تشریح کمبود فضای ورزشی شهرستان گفت: استاندارد سرانه ورزشی در دنیا به ازای هر نفر 7 متر در ایران به ازای هر نفر 70 سانتیمتر ودر کردستان به ازای هر نفر 30 سانتیمتر ودر دهگلان کمتر از 30 سانتیمتر است.

 
شکوری  با اشاره به پیشرفت پروژه های عمرانی ورزش و جوانان دهگلان گفت:در سال 95 مقدار 10 هزار متر مربع به سرانه ورزشی دهگلان اضافه  و به تملک در آمده است.


 وی با اشاره به  پروژه مجتمع شهید علیزاده و افتتاح وبهره برداری استخر سر پوشیده دهگلان گفت:  اعتبار این پروژه به مبلغ 4 میلیارد و800 میلیون تومان که در سفر مقام معظم رهبری به کردستان در نظر گرفته شد واین پروژه یکی از پروژه های بی نظیر سطح استان است.


رئیس اداره ورزش و جوانان دهگلان افزود: با توجه به مطالبات ورزشکاران شهرستان در شورای برنامه ریزی مبلغ 3 میلیارد و800میلیون تومان اعتبار برای ورزش دهگلان جذب شده است.


شکوری ضمن تشریح مشکلات ورزشی  بخش بلبان آباد گفت: در این شهر سرانه فضای ورزشی وجود ندارد وبرای حل این مشکل مبلغ 1 میلیارد و200 میلیون تومان در نظر گرفته شده که در صورت تملک زمین در کمترین زمان ممکن این پروژه آماده بهره برداری شود .


وی با اشاره به زمین چمن فوتبال دهگلان گفت: این چمن ورزشی که بعد از چند سال به صورت نیمه کاره بوده برای تکمیل  آن مبلغ یک میلیارد تومان اختصاص یافته که دراردیبهشت 97 چمن کشت می شود ودر پاییز 97 آماده بهر برداری برای ورز شکاران می باشد.


 شکوری توجه به کمبود مکان ورزشی بانوان را از اولویتهای این اداره دانست وگفت: برای تکمیل فنداسیون سالن ورزشی چند منظوره بانوان مبلغ یک میلیارد تومان  از محل اعتبار محلی برای آن درنظر گرفته شده است.


 وی با اشاره به حل مشکل چمن ورزشی دهستان قروچای گفت:  تنها دهستان قروچای دراستان دارای چمن ورزشی می باشد و با  توجه به اینکه برای آبیاری آن با کمبود آب مواجه بودیم مبلغ 150 میلیون تومان برای حفر چاه اختصاص یافته که  دیگر مشکل آب آن حل خواهد شد.


 رئیس اداره ورزش وجوانان دهگلان  نقش ورزش در جلوگیری از آسیبهای اجتماعی را موثر دانست  واز خانواده ها خواست که برای ورزش وقت گذاشته وبه آن اهمیت دهند زیرا ورزش آسانترین راه سلامت است.


 وی افزود: در شهرستان دهگلان ظرفیت وپتانسل ویژه برای ورزش وجود دارد و درسال 95 نشان زرین طلا توسط پیمان محمدی برای استان وشهرستان کسب شد و نشان  دهنده این است که ورزش ما می تواند در میادین فرا ملی نیز خود را نشان دهد .

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه