رئیس اداره ورزش و جوانان آران و بیدگل:

آران و بیدگل رتبه نخست استان در ارزیابی عملکرد/ فعالیت‌های آموزشی ورزش شهرستان کم‌نظیر بوده است

آران و بیدگل رتبه نخست استان در ارزیابی عملکرد/ فعالیت‌های آموزشی ورزش شهرستان کم‌نظیر بوده است
رئیس اداره ورزش و جوانان آران و بیدگل گفت: اداره ورزش و جوانان آران و بیدگل در ارزیابی عملکرد اداره‌های ورزش استان اصفهان در سال ۹۵ جایگاه نخست شهرستان‌های سطح دو و رتبه سوم در میان اداره‌های ورزش و جوانان استان در سال گذشته را کسب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ ابوذر فردنژاد، از اعلام نتایج ارزیابی عملکرد اداره‌های ورزش استان اصفهان در سال ۹۵ خبر داد و اظهار کرد: در این ارزیابی عملکرد اداره‌های ورزش و جوانان شهرستان‌های تابعه در سه بخش عمومی، ورزشی و امور جوانان مورد بررسی قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,

رئیس اداره ورزش و جوانان آران و بیدگل، ادامه داد: در ارزیابی سال ۹۵ اداره‌های ورزش و جوانان شهرستان‌های نجف آباد، آران و بیدگل و چادگان رتبه نخست ارزیابی عملکرد در سطح استان را در گروه‌های سه گانه به خود اختصاص دادند.

,

وی با بیان اینکه، دسته بندی گروه‌ها بر اساس شاخص‌های جمعیتی، مساحت شهرستان، میزان بودجه و… انجام گرفته است تصریح کرد: اداره ورزش و جوانان آران و بیدگل در این ارزیابی در شاخص‌های عمومی امتیاز ۸۵۸، در شاخص‌های ورزشی امتیاز ۴۰۳ و در امور جوانان امتیاز ۳۴۰ را به دست آورده و در مجموع با کسب امتیاز هزار و ۶۰۱ جایگاه نخست شهرستان‌های سطح دو و رتبه سوم در میان اداره‌های ورزش و جوانان استان در سال گذشته را کسب کرده است.

,

فردنژاد احداث و تکمیل طرح‌های عمرانی و بهبود سرانه ورزشی آران و بیدگل را از اقدامات موثر اداره ورزش در سال ۹۵ برشمرد و اضافه کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و با کمک خیران و تخصیص اعتبارات میانگین سرانه ورزشی آران و بیدگل از ۲۲ سانتی‌متر به ۳۵ سانتی‌متر افزایش یافته است.

,

وی فعالیت‌های آموزشی ورزش شهرستان در سال‌های گذشته را کم نظیر خواند و گفت: سال گذشته بیش از ۳۰ کلاس آموزشی، مربی‌گری و داوری در آران و بیدگل برگزار شده است.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه