فرماندار اقلید تأکید کرد؛

لزوم ارتباط بین هسته های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه ها با واحدهای اشتغالزا

لزوم ارتباط بین هسته های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه ها با واحدهای اشتغالزا
فرماندار اقلید بر لزوم ارتباط بین هسته های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه ها با واحدهای اشتغالزا و صنعت در راستای تولید اشتغال و توسعه اقتصادی تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلید فارس، صالح مشتاقی لار  در آیین تودیع و معارفه رؤسای پیشین و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید  که با حضور دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، امام جمعه اقلید، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسؤولان شهرستانی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار شد از اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در راستای پیشرفت و ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان قدردانی کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید  با 80 رشته تحصیلی و چندین رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلید فارس,

وی با تأکید بر جایگاه دانشگاه در تربیت نیروی ماهر، کارآمد و متخصص، تجدیدنظر و بازنگری در رشته های دانشگاهی براساس بوم سنجی و درنظرگرفتن شرایط منطقه را خواستار شد.

,

 

,

فرماندار اقلیدبا بیان اینکه بسیاری از رشته‌ها از نظر مهارت و بازار کار اشباع شده‌اند، افزود: باید با محدودسازی و بازنگری در رشته های فاقد کارآرایی، رشته‌هایی همسو با نیاز اجتماعی جایگزین شود تا برای اشتغال و اقتصاد و... جامعه و جوانان مؤثرتر باشد.

,

 

,

مشتاقی لار با تأکید بر لزوم  ارتباط بین صنعت و دانشگاه گفت: بین هسته‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه‌ها با واحدهای صنعتی باید ارتباط مداوم و سازمان‌یافته و مؤثری وجود داشته باشد.

,

 

,

فرماندار اقلید در پیان سخنان خود از رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی اقلید در کسب موفقیت‌های مختلف تقدیر و بر لزوم همکاری با رئیس جدید برای پیشرفت بیشتر تأکید کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه