8 کشته و مجروح بر اثر حادثه رانندگی در شمال سیستان و بلوچستان+تصاویر

8 کشته و مجروح بر اثر حادثه رانندگی در شمال سیستان و بلوچستان+تصاویر
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: حادثه رانندگی در مسیر زابل به زهک ۲ کشته و ۶ مجروح برجای گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامعلی رفعت در گفت و گو با اوشیدا، اظهار داشت:بر اثر برخورد یک خودوری سواری پژو با یک خودروی سواری پراید در محور زابل به زهک حوالی روستای «حسن خون» دو نفر کشته و ۶ نفر مجروح شدند.


وی افزود: مصدومان این حادثه توسط اورژانس برای ادامه مراحل درمانی به بیمارستان زابل انتقال داده شدند.


رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطر نشان کرد: کشته شدگان این حادثه نیز به پزشکی قانونی منتقل شدند.


در ادامه رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان زهک گفت: پس از اعلام تصادف پژو ۴۰۵ و پراید در محور زهک به زابل اکیپی از پایگاه امداد و نجات شهید راشکی به محل حادثه اعزام شد.


عبدالمجید دهمرده افزود: بر اثر این حادثه سه تن از سرنشینان در داخل خودرو ها گرفتار بودند که اقدام به رهاسازی آن ها شد و مصدومان حادثه نیز توسط آمبولانس علوم پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



 

,
, ,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه