مدیر شبکه بهداشت و درمان گالیکش خبر داد؛

توزیع قرص آهن و ویتامین D در مدارس دختران شهرستان گالیکش

توزیع قرص آهن و ویتامین D در مدارس دختران شهرستان گالیکش
مدیر شبکه بهداشت و درمان گالیکش از توزیع قرص آهن و ویتامین D در مدارس دختران این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه دکتر حسن رحیم زاده از شروع طرح آموزش تغذیه صحیح در سنین مدرسه و طرح توزیع قرص آهن ( هفته‌ای یک عدد به مدت 4 ماه ) و ویتامین D ( ماهی یک کپسول از 15 مهر تا 15 خرداد به مدت 9 ماه ) در مدارس دخترانه دوره اول و دوم متوسطه شهرستان گالیکش با همکاری اداره بهداشت و آموزش‌وپرورش خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه ,

وی افزود: دانش آموزان آینده‌سازان و مدیران آینده کشور هستند و اگر می‌خواهیم جامعه‌ای سالم داشته باشیم باید دارای دانش‌آموزانی بانشاط و سالم باشیم.

,

رحیم زاده با اشاره به اینکه یکی از نیازهای اصلی دانش آموزان تغذیه سالم است اظهار داشت: کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از کمبود آهن و کمبود ویتامین D یکی از مشکلات تغذیه‌ای در جهان است.

,

وی افزود: کم‌خونی ناشی از کمبود آهن باعث خستگی، تنگی نفس، اضطراب، رنگ‌پریدگی، سیاهی رفتن چشم، سرگیجه، سردرد، بی‌اشتهایی، حالت تهوع، افت تحصیلی، کاهش تمرکز و ... می‌شود.

,

به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان گالیکش این طرح جهت کاهش کم‌خونی و کمبود ویتامین D در میان دانش آموزان اجرا می‌شود.

,

رحیم زاده گفت: یکی از راه‌های پیشگیری و درمان کمبود آهن و ویتامین D را استفاده از منابع غذایی در طول روز است. منابع غذایی آهن؛ گوشت قرمز، مرغ، ماهی، جگر، حبوبات و سبزیجات برگ سبز و... هستند.

,

وی افزود: مهم‌ترین منبع ویتامین D که تأمین‌کننده مقدار زیادی از نیاز روزانه را تأمین می‌کند نور خورشید است که علاوه بر آن استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین D مانند ماهی، شیر، زرده تخم‌مرغ، کره طبیعی و ... هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه