رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مانه و سملقان عنوان کرد:
رتبه اول اشتغال زایی مانه و سملقان در استان با ایجاد 1000 شغل در سال گذشته
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مانه و سملقان با اشار به کارگروه اشتغال و سامانه رَصَد، از ایجاد قریب به 1000 شغل در شهرستان مانه و سملقان در سال گذشته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه، روح الله کاویانی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگار ما، بیان کرد: در سال 96 جهت حمایت از مشاغل خانگی 20 میلیارد تومان تسهیلات بانکی قرض الحسنه به استان خراسان شمالی اختصاص یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه, پایگاه خبری آشخانه,وی هم چنین افزود: این اعتبارات در استان به صورت شناور هستند بدین صورت که هر شهرستانی برمبنای میزان متقاضی، صدور مجوز و استقبال از تسهیلات از این اعتبارات بهره مند خواهد شد.
,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان از کسب رتبه اول شهرستان مانه و سملقان در صدور مجوز مشاغل خانگی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تا ابتدای آبان ماه، 293 مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، از این حدود، 48 مجوز در بخش پشتیبان و 245 مجوز نیز در بخش مستقل صادر شده است.
,وی تصریح کرد: از این رو با افزایش صدور مجوز در شهرستان، به طبع تسهیلات بیشتری نیز از اعتبارات کسب می کنیم، که پیش بینی می شود شهرستان مانه و سملقان بیش از 5 میلیارد تومان از این تسهیلات را جذب نماید.
,کاویانی با اشاره به افزایش تسهیلات قرض الحسنه حمایت از مشاغل خانگی در سال جاری، عنوان کرد: در سال گذشته این تسهیلات در بخش مشاغل خانگی مستقل از سقف 5 میلیون تومان به 10 میلیون تومان در سال جاری و در بخش پشتیبان نیز از 35 میلیون تومان به 75 میلیون تومان افزایش یافت.
,وی با اشاره به سقف تسهیلات قرض الحسنه حمایت از مشاغل خانگی سال جاری، خاطر نشان کرد: این تسهیلات به مبلغ 10 میلیون تومان با بهره 4 درصد از سوی بانک های صادرات، سپه و تجارت به متقاضیان پرداخت می شود.
,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان با اشاره به میزان اشتغال زایی در سال 1395، بیان کرد: در کارگروه اشتغال و سامانه رَصَد قریب به 1000 شغل در شهرستان مانه و سملقان ایجاد شد که در استان رتبه اول را کسب کردیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه